Meне од алкалоид ми се сфиѓа, уопште ако моеш да ми га прочиташ коментар : )Предложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
има овакфа тема, за зелен чајПредложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
Предложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
Прати ву га линк за зелен чај како се праи праилно за да не горчи![]()
Јас го пијам овој што е во комбинација со лимон... Има убав вкус, и нема потреба од додавање на шеќер. Околу 80 денари е.
За да не ти горчи не ја оставај честичката многу долго... доволно ти е 5-8 мин.