Meне од алкалоид ми се сфиѓа, уопште ако моеш да ми га прочиташ коментар : )Предложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
има овакфа тема, за зелен чајПредложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
Предложете ми чив зелен чај е најквалитетен. Неколку пати имам пиено во животот и ми бил одвратен, горчлив. Освен еднаш, беше во комбинација со лимон и се трпеше. Проблемот е што не можам да се сетам кокретно кој бренд беше. И дајде совет како е најздрав да се пие, но по можност малце барем да му се намали горчливоста.
Прати ву га линк за зелен чај како се праи праилно за да не горчи
Јас го пијам овој што е во комбинација со лимон... Има убав вкус, и нема потреба од додавање на шеќер. Околу 80 денари е.
За да не ти горчи не ја оставај честичката многу долго... доволно ти е 5-8 мин.