После напорен период доаѓа момент кога ќе кажеш дека не те боли к*р за ништо.И стварно не те боли, иако реалноста е нешто сосема друго.
Ебеш реалност, поубаво е да си замислуваш.
Ебеш реалност, поубаво е да си замислуваш.
поздрав и од мене ама кога матуриравпоздраф до сите форумџии од нашите дипломирани форумџики
и ја тука ..Шо се овие напнати работи,следен пат кога се напнувате,кажете да се напнам и јас и да се зголеми атмосверскиот притисок
Ова не сакав да го кажам јас
само го препишав,
чисто дека гледам оти се напнати лугето кои тврдат дека никогаш не се напнувале.
Кој си признал дека сам си е виновен за напнатоста?
Никој.
Секогаш се некој друг е виновен а ние невини цурици.
Е ке има секогаш напнати ситуации,ама нема потреба од директни навреди.
Директните навреди прават да остане напнатоста засекогаш.
Плус,многу лесно е да се пушта водичка како невина цурица а после да плаче цурицата и да ја бира директната навреда како единствена опција за излез од настанатата ситуација а истовремено и решение.
Кој е осетлив на напнатост,нека не чита.
Како сте црнобелци?
Гледам не има доста онлајн вечерва
Членови:
Онлајн: 87 (членови: 28, гости: 59)
- i_wanna_fly,
- Mila Kunis,
- The_Mayor,
- важна,
- Anastasija,
- parvati,
- alekjov1234,
- maarrkooo,
- Sarah,
- melpomena,
- 990Freak,
- близнак,
- Avona Vi,
- cakar_ulav,
- Wind,
- DisturbeD,
- PROteza,
- mAcIkA,
- Мирче_мкД,
- Foxboro,
- Trajche,
- vitocorleone
Честиткииии,да не те мислиме значи ке имаш секогаш со кого да шеташ па дури и спиешЈас сакам да ви кажам дека имам ново кученцеее Денес си го вдомив и се вика Минааа а утре ќе се пофалам и со слика
Фалаа да ти се врати за спиење не верувам,прееска ми направи беља во соба,така да ќе си седи во куќичката надвор иначе имам уште едно,ама тоа е старо па затоа морав да барам наследникЧеститкииии,да не те мислиме значи ке имаш секогаш со кого да шеташ па дури и спиеш