Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сакам да ве прашам , луѓе зашто по 3 пати коментирате во една иста тема?
Пример: Колку сте високи? Пишал еднаш во Февруари, еднаш во Мај,еднаш во Август...нека си има за секој случај мислење на залиха?
Си има убаво кај секоја тема ваш аватар кој означува дека сте коментирале таму,во случај да сте заборавиле...незнам што ви е филмот:unsure

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да ве прашам , луѓе зашто по 3 пати коментирате во една иста тема?
Пример: Колку сте високи? Пишал еднаш во Февруари, еднаш во Мај,еднаш во Август...нека си има за секој случај мислење на залиха?
Си има убаво кај секоја тема ваш аватар кој означува дека сте коментирале таму,во случај да сте заборавиле...незнам што ви е филмот:unsure
Епа затоа беше предлогот за пишување за она што се брише,кога ке се опомени јавно со укажување зошто се брише,еднаш,двапати....сто пати ваљда нема истото да се прави.
А вака сега џабе пиша,виделе тројца а другите триста не.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Епа затоа беше предлогот за пишување за она што се брише,кога ке се опомени јавно со укажување зошто се брише,еднаш,двапати....сто пати ваљда нема истото да се прави.
А вака сега џабе пиша,виделе тројца а другите триста не.:)
Кој видел-видел,кој не ако продолжи пак така ќе си добие опомена со негативни поени па нека продолжи пак така ако мисли дека е океј...немам јас незнам колку слободно време на располагање па да ги спојувам мислењето од првата страна со тоа од 4тата и со тоа од 9тата страна.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кој видел-видел,кој не ако продолжи пак така ќе си добие опомена со негативни поени па нека продолжи пак така ако мисли дека е океј...немам јас незнам колку слободно време на располагање па да ги спојувам мислењето од првата страна со тоа од 4тата и со тоа од 9тата страна.
Знам Мила,затоа реков дека убаво е некаде да се пишуваат овие мислења ко твоето прво.
За да го видат сите и да припазуваат,односно да се става во попрегледна тема.Ме разбираш?
Баш за да не се случува ова.:)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Знам Мила,затоа реков дека убаво е некаде да се пишуваат овие мислења ко твоето прво.
За да го видат сите и да припазуваат,односно да се става во попрегледна тема.Ме разбираш?
Баш за да не се случува ова.:)
Зарем има потреба од предупредување? Зарем сами не се свесни за тоа што го прават? И за тоа како треба да се однесуваат на форумов?

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Треба да бидат .. но некои не се .. па затоа постои тоа наречено администрација :) (без навреда)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Треба да бидат .. но некои не се .. па затоа постои тоа наречено администрација :) (без навреда)
Ако може да бидеш малку појасен,делов со администрацијава не ти го сфатив баш :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ако може да бидеш малку појасен,делов со администрацијава не ти го сфатив баш :)
Сакав да кажам не се сите свесни за тоа што го прават тука, ќе се изразам пак со мојот најупотребуван збор .. IQ .. не е на сите ист па да знаат што треба да прават .. некои форумов го сфаќаат на еден начин .. некои на друг, сепак доколку има тоа што не треба .. затоа постои администрацијата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сакав да кажам не се сите свесни за тоа што го прават тука, ќе се изразам пак со мојот најупотребуван збор .. IQ .. не е на сите исто па да знаат што треба да прават .. некои форумов го сфаќаат на еден начин .. некои на друг, сепак доколку има тоа што не треба .. затоа постои администрацијата :)
Ама и се доволно свесни дека не треба по 3-4 пати да изнесуваат свој став за една иста тема,нели? Кој патем,некогаш е ист,а некогаш што е уште потрагично различен..

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y
Статус
Затворена за нови мислења.