Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
TIGERWOMAN31SK
да не ме сватиш погрешно,не сум на ничива страна,поготово не на страната на модератор кога не е објективен
темиве ги преплавивме со офф топици,и треба да се избришат и исчистат,но кога сме веке толку опуштен и позитивен форум,можеше барем да се оди со позитивна најава дека грешеле членовите,грешеле и модераторите со тоа што не чистеле на време,заради тоа што е лето и време на одмори,со тоа што не оставале да правиме офф топици,кои ни дале до знаење дека не правиме грешка.
Немав намера и овде да се умешам,а се умешувам скоро секаде,тоа е факт кој не го негирам,но тоа е како резултат на Калимеро во мене.Без никаква цел во позадина која по незнам ти кој пат ми стигна во сандаче.
Се умешав од причина што,не ми се допага кога модераторот има право да избрише се што него и како што нему му одговара,со цел да си ги прикрие своите грешки.
Но мора да сватиме,дека го имаат тоа право и тоа е факт.
Сите грешиме па дури и они.
Би те советувала да не се нервираш и да се помириш,мора да е таков "светов на форумите".
Не сме сите луге исти,не се сите членови исти,ни модератори.
Тоа така било и така ке остане.
Веке ке се оградувам и модератор да пофалам,за да не испадне дека сум нечиј порпарол или адвокат(ова се само зборови кои ги цитирам).

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
TIGERWOMAN31SK доколку мислењата ти се со провоцирачка или навредлива содржина,ќе бидат избришани. (како што гледаш и моето го нема,кај што те исцитирав тебе)
А ШО ПРАИМЕ кога твоите содржини се навредливи и провоцирачки?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
А ШО ПРАИМЕ кога твоите содржини се навредливи и провоцирачки?
цитирај ме каде што има таква содржина :) или едноставно пријави,па некој од модераторите ќе го избрише тоа мислење.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
модераторот знам како треба да се однесува не сум од вчера.јас сум била администратор што е тука некаде слично како и да е,не е само она модератор,шо се замислува со нејзиното однесување

како ти со мене така јас со тебе

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
абе не ми е Јасно мелпомнена зшто мораш сфугде да се измешаш ? : )
и ск ке кажу описно и без да се љутиш ' понашаш се као тузот vs мајка тереза'
зшто ? : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie, redhead and 4FUN

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Марик ви беше криф бришеше ви мислења, дупли теме праеше,вреѓаше ве
ја кд сам ве извеѓаја бе без причину ??? увек глеам сс сфакога да се насмеју и нашалу...

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi, Foxboro and 4FUN

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК да му е**м се по ред на тие од ФИНКИ
Како бе со 96 поени не примаат во државна а примаат со 44 ? о_О

Статус
Затворена за нови мислења.