Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ах што се не се изначитав посабајлечки пред да заспијам,сега кога станав уште повеке не ми се верува.
На се што е спремен човечкуиот мозок?На се ли што нема да го натера човекот?
Признавам,се чудам.
На бесконечни лудости.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
СДК АКО БИДАМ БАНИРАНА ИЛИ БРИШЕНА ТОА БИ БИЛО ОД MILA KUNIS,НА КОЈА ИМЕТО МИЛА ВООПШТО НЕ И ПРИЛЕГА.УШТЕ ВО СТАРТ ОТКАКО ВЛЕГОВ НА ФОРУМОВ ПОЧНА ДА МИ СЕ ПОНАША.НЕКА ОДЛУЧАТ И ДРУГИ НЕ САМО ОНА ДА СЕ ПРАВИ ШЕФИЦА.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
СДК АКО БИДАМ БАНИРАНА ИЛИ БРИШЕНА ТОА БИ БИЛО ОД MILA KUNIS,НА КОЈА ИМЕТО МИЛА ВООПШТО НЕ И ПРИЛЕГА.УШТЕ ВО СТАРТ ОТКАКО ВЛЕГОВ НА ФОРУМОВ ПОЧНА ДА МИ СЕ ПОНАША.НЕКА ОДЛУЧАТ И ДРУГИ НЕ САМО ОНА ДА СЕ ПРАВИ ШЕФИЦА.
Не се дери бе :)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Ако не си се однесувала убаво уште од почетокот,нормално дека некој ќе изреагира за да ти каже дека тоа не е во ред.
Јас не сум администратор , така да ниту можам да бришам,ниту да банирам.
Можам само да те опоменувам со негативни поени,доколку не се однесуваш според правилата на форумов.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
TIGERWOMAN31SK доколку мислењата ти се со провоцирачка или навредлива содржина,ќе бидат избришани. (како што гледаш и моето го нема,кај што те исцитирав тебе)

Статус
Затворена за нови мислења.