едно човечуле заборави да пишеш . ахахах ама не те издавам
иначе пак ќе ти кажам си супер, и ваљда ќе се запознаеме некогаш и во живо 
едно човечуле заборави да пишеш . ахахах ама не те издавам
иначе пак ќе ти кажам си супер, и ваљда ќе се запознаеме некогаш и во живо 
Нормално дека е тешко да стапиш во контакт со некого, затоа што не ги знаеш неговите интереси (каква музика слуша, какви филмови гледа и тој тип прашања). Првиот контакт е секогаш најтежок, ама после муабетот си тече сам по себе. Иначе и јас сакам тебе да те запознаам, си имам кажано и во онаа тема и уште едно дваесетина луѓе со кои некогаш сум контактирал и сметам дека имаме исти интереси или мислења. Се гледаме од септември.Јас во реалност а и во виртуелниот свет сум си малку срамежлива.Ми е срам да стапам прва во контакт со машко/женско од една главна причина а тоа е што не знам некој збор да сврзам од почеток а после кога ќе се разврзе некој разговор лесно ми е..Не сакам да ме сватите погрешно..не дека не сум дружељубива јас воглавно уста не затворам пред сегашните пријателки/пријатели во реалноста..затоа и се немам пријавено на некоја собиранка ете тоа е главната причина а не дека тешко ми е до Скопје да дојдам ама и виртуелно тешко ми е додека стапам во контакт иако иако и јас самата не знам што е толку проблематично ама што да правам кога таков ми е карактерот.Си признав и бев искрена ..ама си имам јас виртуелни пријателчиња иако слабо контактирам а сакам некогаш да се запознаам и во живо со нив..а тоа се: melpomena Сара.13 Martin_MKD Foxboro MountainMan Knife Arkantos LoveDealer JaMi Sarah Hkakashi Marchisio Trajche МиГ 21 ..мислам дека не згрежив а ако сум испуштила некого се извинувам и нека си каже слободно![]()

.

да се надоврзам и со Bum-Bum сакам да се запознаамИма секакви на форумов.. со некои ептен живеам иако се уште не сме се виделе во живо, али пак иам и такви со кои лудо си поминав при запознавањето и до ден денес ете сме ЛУДИ ! хахах на пример cakar_ulav |o$y(|-|0$0(|@l DisturbeD .. Али со Dr.Gonzo имав најјако запознавање, јас него не го познав ама тој мене во цела таа гужва не знам кај ме ископа хахахахха !! Уствари тогаш јас и себе не можев да се запознаам ..
Има добри луѓенца кои мора во најскоро време да ги запознаам .. посебно Marchisio
Би сакала да ги запознаам и Lepaa и violetmoon .. а може и Давор![]()

, Sofija... , alba почнав полека на инбокс да ја замарам
, Saladin го знам од кајгана и многу совети ми дели ама онака не се знаеме , kizzo и на скајп се имаме и си пееме турбо фолк
S.B. Мај лов, па се надевам со некои кои ќе го зацврстам дружењето ќе ги упознам у живо летовонемој бе и ти со копчињатаНе одбивам пријателства од било каков вид. Виртуелните се поинакви од реалните, затоа што има и лажно претставување. Но се додека е другата страна фина кон мене и јас сум. Доколку не е сепак постои копчето блокирај или игнорирај. И да, зошто да не би се запознал со некои членови од форумов, кога ќе има прилика.

И без ралика на тоа што ме знаат не чуствувам некоја си потреба да се цензурирам на форумот слободно си пишувам како што сакам, некои погоре рекоа доколку се познаваме со некој од форумот слободата на пишување би ни била ограничена како па де
Овие другиве виртулени другарчиња шо ми се овде ги сакам некои повеќе, некои помалку и не верувам дека се поразлични во реалниот живот а Мелка ја сакам најмногу