Пријателства од форумот

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,932
743
Познанства да, сакам да ширам, пријателства не верувам дека може да бидат успешни, посебно стекнати на ваков начин. RL си е едно, Виртуелна Реалност си е друго. Башка ве знам некој и знам од други што кажале, голем дел не сте такви како што се претставувате.

Реално гледано да знаете некој од тука што трици си имате изедено позади грб, мислењата ќе ви бидат далеку подруги...
 

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
24
Од кога сум овде најдобри ми се видоа Electra и МалиСашко. Голем Поздрав до нив,се надевам ќе се слагаме и понатаму!А во живо не познавам никого од форумџииве.
 

steel

Полноправен Член
27 декември 2013
17
5
13
25
Јас од тука никој не познавам.. на овој форум нов/послабо активен, но ако има некој заинтересиран/а може да пробаме да склопиме некој муабет.. па за понатака и запознавање..
скоро полнолетство :p


location:Скопје
 

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,226
2,320
1,153
Skopje
www.facebook.com
Во глобала имам запознато доста луѓе од виртуелниов свет само што многу малку се тие што ги знам од форуми. Од овој форум неколку се, кои се што се тие си знаат да не ги кажувам. Но некако во живо со никој од нив не сум продолжила да се дружам (како да кажам) почесто, бар до сега не сум стекнала некое добро (у секоја смисла на зборот) пријателство со некоја личност од интернет. Можеби сето тоа е пошто повеќе ги сакам баш тие виртуелни пријателства отколку реалните. Во живо имам само две-три другарки со кои си стојам добро и се дружам се друго ми е на интернет. :)
Но не значи дека не сакам да се дружам во живо баш напротив сакам но ми треба доста време додека се прилагодам и стекнам доверба посебно кога станува збор за луѓе од социјалниве мрежи. Многу страдав ради таа доверба и затоа сега и на ладното дувам.
А желба ми е да си имам барем една личност што би ми била блиска и во реалниот и во виртуелниов свет. :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Змејче and Хоуп*

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,269
9,111
1,683
Си се дружам со трите прилепски форумџики. Би сакал кругот да се прошири на регионално ниво барем.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: alba and Kisserboy

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Дa ме прaшaше некoј пред 2 гoдини дaли би зaпoзнaл некoј, ќе му речев крaткo и јaснo декa немa шaнси. :)
Сегa е веќе другo, зaпoзнaв пoвеќе, среќa не нaлетaв нa негaтивни ликoви, a мoжев. Никoгaш не сум мислел декa oд фoрум мoжеш дa се зaпoзнaеш сo некoј, си мислев ех фoрум, дoaѓaш дa тепaш време.
Среќa штo не сум бил вo прaвo инaче немaше дa ги зaпoзнaaм тие штo ги зaпoзнaв. :)
 

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Дa ме прaшaше некoј пред 2 гoдини дaли би зaпoзнaл некoј, ќе му речев крaткo и јaснo декa немa шaнси. :)
Сегa е веќе другo, зaпoзнaв пoвеќе, среќa не нaлетaв нa негaтивни ликoви, a мoжев. Никoгaш не сум мислел декa oд фoрум мoжеш дa се зaпoзнaеш сo некoј, си мислев ех фoрум, дoaѓaш дa тепaш време.
Среќa штo не сум бил вo прaвo инaче немaше дa ги зaпoзнaaм тие штo ги зaпoзнaв. :)

Че бидам искрен, сеуште го немаш запознато... кхм кхм...
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
127
1,053
27
Не ама сакам и верувам во такви пријателства