Пријателства од форумот

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
215
134
1,053
Пријатели од овде ? Како живот на Јупитер . Овде тема за кафе отворив , сите мајтап си тераат . Пет пати нагласив дека темата е строго за кафе ( не за ручек и вечера , не за мајмуни и папагали , не за солење и биберење , ЗА КАФЕ ! ) тие пак поставуваат слики од сол и зејтин во ресторан , од некакви цвеќиња и слично . Па не сум јас во саксија растена , па да се ебавате со мене ! И онака ретко доаѓав , наместо членовите да се потрудат да придобијат нови членови , тие се трудат да " бидат интересни " и да тераат мајтап со секој што се зачленил по нив . Епа " бидите интересни " носете се у три лепе пизде материне со се форумот , никогаш веќе нема да дојдам тука ! Слободно избришите го мојот профил и ебите си мајката !