едно човечуле заборави да пишеш . ахахах ама не те издавам иначе пак ќе ти кажам си супер, и ваљда ќе се запознаеме некогаш и во живо
едно човечуле заборави да пишеш . ахахах ама не те издавам иначе пак ќе ти кажам си супер, и ваљда ќе се запознаеме некогаш и во живо
Нормално дека е тешко да стапиш во контакт со некого, затоа што не ги знаеш неговите интереси (каква музика слуша, какви филмови гледа и тој тип прашања). Првиот контакт е секогаш најтежок, ама после муабетот си тече сам по себе. Иначе и јас сакам тебе да те запознаам, си имам кажано и во онаа тема и уште едно дваесетина луѓе со кои некогаш сум контактирал и сметам дека имаме исти интереси или мислења. Се гледаме од септември.Јас во реалност а и во виртуелниот свет сум си малку срамежлива.Ми е срам да стапам прва во контакт со машко/женско од една главна причина а тоа е што не знам некој збор да сврзам од почеток а после кога ќе се разврзе некој разговор лесно ми е..Не сакам да ме сватите погрешно..не дека не сум дружељубива јас воглавно уста не затворам пред сегашните пријателки/пријатели во реалноста..затоа и се немам пријавено на некоја собиранка ете тоа е главната причина а не дека тешко ми е до Скопје да дојдам ама и виртуелно тешко ми е додека стапам во контакт иако иако и јас самата не знам што е толку проблематично ама што да правам кога таков ми е карактерот.Си признав и бев искрена ..ама си имам јас виртуелни пријателчиња иако слабо контактирам а сакам некогаш да се запознаам и во живо со нив..а тоа се: melpomena Сара.13 Martin_MKD Foxboro MountainMan Knife Arkantos LoveDealer JaMi Sarah Hkakashi Marchisio Trajche МиГ 21 ..мислам дека не згрежив а ако сум испуштила некого се извинувам и нека си каже слободно
да се надоврзам и со Bum-Bum сакам да се запознаамИма секакви на форумов.. со некои ептен живеам иако се уште не сме се виделе во живо, али пак иам и такви со кои лудо си поминав при запознавањето и до ден денес ете сме ЛУДИ ! хахах на пример cakar_ulav |o$y(|-|0$0(|@l DisturbeD .. Али со Dr.Gonzo имав најјако запознавање, јас него не го познав ама тој мене во цела таа гужва не знам кај ме ископа хахахахха !! Уствари тогаш јас и себе не можев да се запознаам ..
Има добри луѓенца кои мора во најскоро време да ги запознаам .. посебно Marchisio
Би сакала да ги запознаам и Lepaa и violetmoon .. а може и Давор
немој бе и ти со копчињатаНе одбивам пријателства од било каков вид. Виртуелните се поинакви од реалните, затоа што има и лажно претставување. Но се додека е другата страна фина кон мене и јас сум. Доколку не е сепак постои копчето блокирај или игнорирај. И да, зошто да не би се запознал со некои членови од форумов, кога ќе има прилика.