Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
30
Bitol, Bitola, Macedonia
Мене омилени ми се сите, ама најомилени предмети: се разбира, четирите природни науки: физика(на прво место) хемија,математика, и биологија.Позз
 

end.

Полноправен Член
3 март 2012
72
78
18
Најнеомилени:хемија,физика,македонски
Најомилени:англиски,географија,историја,ликовно
 

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
најомилен предмет ми беше најнеомилениот предмет - Иторија :pusi
 

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
Нај не омилен предмети ми се:
Изборен музичко
Математика
Англиски

Нај неомилени:
Биологија на прво место
Географија но не заради предметот туку заради наставникот
 

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Омилен ми беше англиски, а најмногу мразев основи на сметководство ради професорката
 

thatsmysecret

Полноправен Член
6 март 2012
21
44
13
Skopje
Омилен од секогаш ми бил англиски, а најнеомиленИ математика,хемија,физика,биологија:)