Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

Marijaaa

Истакнат Член
30 мај 2015
65
116
343
Омилени: Физика, Англиски (muscle)
Најнеомилени: Француски :banghead
 

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Oмилени: Хигиена и микробиологија, козметика и фризерство.
неомилени: Математика, хемија,физика, биологија.
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
353
Во основно
Омилен: музичко
Најнеомилен: Биологија
Во средно
Омилен: класичен балет, историја на уметност
Најнеомилен: Карактерни игри
 

moonlight022

Нов член
4 јануари 2019
11
10
3
30
Los Angeles
Основно
Омилени: хемија, англиски
Најнеомилен: граѓанско
Средно
Омилени: физика, биологија
Најнеомилен:историја
 

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
136
1,053
Омилени предмети: македонски и германски јазик и историја
неомилени: математика, хемија и физика