Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Омилени биологија и хемија, најнеомилен - физика :D
 

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Најомилен во основно - Географија
во средно - Уставно уредување
нај Неомилен на сите времиња Математика....

и на крај на Економски се запишав...:giggle
 
  • Like
Реакции: WomanInRed

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,132
2,396
1,133
Yellow submarine
Англиски јазик.
Ја обожавав професорката, плус многу брзо учам јазици, никогаш ни во основно ни во средно не сум ги сфаќала како предмет кој треба да го учам за оценка.
Уствари во основно да, ама во средно никогаш не сум учела за тест, едноставно го обожавав.

А математика, физика и хемија...сВе тоВа у еден куп и во делот за најнеомилени.(puke)
 
  • Like
Реакции: WomanInRed

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Oмилен : Англиски
Најнеомилен: Maтематика

И на крај ме снајде истата судбина како Kitty, на Економски се запишав...:D
 
  • Like
Реакции: Kitty

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,490
1,123
Скопје
Сите предмети ги сакав. Обожавав да одам на училиште. Имаше некои предмети кои ми беа малку досадни ама тоа пред се поради професорите.
Омилени ми беа Македонски или Англиски јазик и хемија, историја и фармакогнозија и фармацевтска хемија, фармацевтска технологија, аналитичка хемија, биохемија ( леле колку сакав биохемија), ликовно, физичко, психологија, биологија, броматологија, бизнис, математика. :biggrin
Најнеомилен - физика и фармакологија.
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
23
Куманово
основно, омилени: физичко, граѓанско(беше се заљубила проф. у мене и никад не ме испрашуеше)
најнеомилени: математика, историја.
 

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,130
1,066
113
Скопје
www.statik-group.com
Кој ви беше омилен, а кој најнеомилен предмет во основно и средно? :)
Средно обожавав македонски јазик од причина што никогаш всушност не разговаравме за македонски.Зборевме за политика, да влезеш во училна мислиш дека си во парламент.
Најомразен предмет математика кај најзаебаниот професор.И ко за инает, мене највеќе ме лајкнуваше за да решавам на табла.
 
  • Like
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
ОмиленИ предметИ - Македонски, Историја, Марксизам
НајнеомиленИ - Хемија, Физика, Биологија, Математика