Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Омилени: Економија, Англиски
Најнеомилени: Уметност, смрт ми беше :banghead, како и менаџмент, филозофија, логика..
 

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
314
439
1,063
Основно историја и географија, средно агенциско хотелско и туристичка географија
 

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Со ниеден предмет сум немала проблем. Но биологијата во средно ја замразив заради професорката- аждерка:gjavol. И јас сум за ќотек што сум инат невиден.
Инаку англиски ми е меѓу омилените и историја (додека учев).
 

Maks

Староседелец
Омилени предмети во средно:
Сите стручни што ми беа Електроника во моторните возила, Моторни возила, Основи на електротехниката, Електрични мерења.
Најнеомилен предмет на сите времиња ми е Математиката :rofl
 

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
192
43
In Chuck Bass' bedroom
Најнеомилени: Ликовно (антиталент невиден сум), Физика и Физичко.
А сите други ми беа омилени, ајде Англиски и Математика како најомилени ги издвојувам.
 

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Омилен предмет во средно : Oснови на право
Неомилен : Историја
 

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Омилени хемија и физика
неомилени математика и географија
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Dea