Американска компанија бара соработници за работа од дома. Секој нов член ќе добие бонус од 20$ кој ќе се исплаќа по 3% понатаму во текот на 18 месеци. Се што е потребно е одговорност, сериозност во работата и интернет од дома. Сите материјали се преведени. Повеќе информации, како и регистрација на: http://succesnowz.blogspot.mk/
Претпоставувам ова е од оние кликања рекламички за 0,001 долар, каде што и ти ќе треба вака да одиш по форуми и да бараш луѓе да се регистрираат со твој реферал за да земаш некој 1% од нивните кликови.Добро, и што треба да се прави и по колку време дневно и како се исплаќаат парите?
Јас плаќам за цепење дрва, 200 денари од кубик. Барем ќе работите како што треба, нема да седите пред компјутер и да чекате пола долар да ви дадат.
На дрва се грееме. 10 кубика имам што чекаат, значи 10 по 200 тоа ти се 2000 за еден ден. Кој ти ги дава, а не ова реклами ова она. Имам и комшии, и тие имаат дрва.Да не вариш ракија штом имаш олку многу кубици за цепење?
Ova e marketing agencija, ne se klika na reklami kako sto ima navedeno Electra. Ovde ima dnevni, nedelni i mesecni zadaci koi se rabotat, potoa postepeno se gradi tam i se napreduva nivo po nivo. A toj % od bonus, zavisi od vasata zarabotka, pa taka e i negovata golemina. Se isplakja na karticka koja vi ja prakaat od kompanijata i preku koja ponatamu se podigaat parite. Zavisi od tebe, vremeto za rabota ne e ograniceno.Pridruzi se i kako tvoj sponsor se ke ti objasnam ponatamu. Ovde moze samo da se dobie, nisto ne moze da se izgubi.Добро, и што треба да се прави и по колку време дневно и како се исплаќаат парите?