Ако веќе ти е зорт шо се вика па ти требаат пари во момент најдобро ако имаш роднини или кај некој поблиски да се распрашаш да ти помогнат, или види по кафичиве сам распрашај се, по огласиве да се јавуваш ќе те тролаат дали имаш претходно искуство за години исто ќе ти праи приблем пошо ипак 17 имаш, друго е 18 и нагоре
[/QUOTE]Американска компанија бара соработници за работа од дома. Секој нов член ќе добие бонус од 20$ кој ќе се исплаќа по 3% понатаму во текот на 18 месеци. Се што е потребно е одговорност, сериозност во работата и интернет од дома. Сите материјали се преведени. Повеќе информации, како и регистрација на: http://succesnowz.blogspot.mk/
Претпоставувам ова е од оние кликања рекламички за 0,001 долар, каде што и ти ќе треба вака да одиш по форуми и да бараш луѓе да се регистрираат со твој реферал за да земаш некој 1% од нивните кликови.Добро, и што треба да се прави и по колку време дневно и како се исплаќаат парите?

Јас плаќам за цепење дрва, 200 денари од кубик. Барем ќе работите како што треба, нема да седите пред компјутер и да чекате пола долар да ви дадат.
На дрва се грееме. 10 кубика имам што чекаат, значи 10 по 200 тоа ти се 2000 за еден ден. Кој ти ги дава, а не ова реклами ова она. Имам и комшии, и тие имаат дрва.Да не вариш ракија штом имаш олку многу кубици за цепење?

Ova e marketing agencija, ne se klika na reklami kako sto ima navedeno Electra. Ovde ima dnevni, nedelni i mesecni zadaci koi se rabotat, potoa postepeno se gradi tam i se napreduva nivo po nivo. A toj % od bonus, zavisi od vasata zarabotka, pa taka e i negovata golemina. Se isplakja na karticka koja vi ja prakaat od kompanijata i preku koja ponatamu se podigaat parite. Zavisi od tebe, vremeto za rabota ne e ograniceno.Pridruzi se i kako tvoj sponsor se ke ti objasnam ponatamu. Ovde moze samo da se dobie, nisto ne moze da se izgubi.Добро, и што треба да се прави и по колку време дневно и како се исплаќаат парите?