Огласи за вработување

woworld

Староседелец
26 декември 2016
12
1
601
24
Барам соработници за работа од дома во Фармаси. Членството е бесплатно.

crewnew

Нов член
12 ноември 2020
13
5
3
39
Битола
crewnew.com
Девојки и момци, како ние растеме така и потребите за нови сили ни се зголемуваат :)

Во моментот ни треба искусен Flutter/Dart developer кој исто така веќе го користи и Bloc widget-от за Flutter.

Најпрво за да сме на чисто :), како самите Вие така и ние, кратко само ни треба мало видување согласно Вашето искуство и да предвидете, односно назначите колку работни саати би Ви биле потребни за да го завршите следниот проект:

https://crnw.uk/flutter-cluj

На самиот линк имате и дополнителни информации како и можност за Апликација доколку сте Вие Вистинските!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Девојки и момци, како ние растеме така и потребите за нови сили ни се зголемуваат :)

Во моментот ни треба искусен Flutter/Dart developer кој исто така веќе го користи и Bloc widget-от за Flutter.

Најпрво за да сме на чисто :), како самите Вие така и ние, кратко само ни треба мало видување согласно Вашето искуство и да предвидете, односно назначите колку работни саати би Ви биле потребни за да го завршите следниот проект:

https://crnw.uk/flutter-cluj

На самиот линк имате и дополнителни информации како и можност за Апликација доколку сте Вие Вистинските!!!
Ви го разгледав сајтот накратко и браво, многу добро направен (ко што треба, нели, со оглед на тоа што нудите).
Со среќа нека се проширувањата и потрагите, а ако некогаш имате потреба од повеќе writers, copywriters, editors, proofreaders, дали е technical, creative, academic, било што, јас и @Outrider би можеле да помогнеме. :zelen

Малце и од наша страна реклама. :zelen

Со среќа уште еднаш. Баш ми е мило кога ќе видам дека има и доста паметни и професионалци меѓу нашиов народ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and crewnew

crewnew

Нов член
12 ноември 2020
13
5
3
39
Битола
crewnew.com
Ви го разгледав сајтот накратко и браво, многу добро направен (ко што треба, нели, со оглед на тоа што нудите).
Со среќа нека се проширувањата и потрагите, а ако некогаш имате потреба од повеќе writers, copywriters, editors, proofreaders, дали е technical, creative, academic, било што, јас и @Outrider би можеле да помогнеме. :zelen

Малце и од наша страна реклама. :zelen

Со среќа уште еднаш. Баш ми е мило кога ќе видам дека има и доста паметни и професионалци меѓу нашиов народ.
За да Ве памтам најубо да се зачлените со сите релевантни податоци, па се надевам дека ќе имаме потреба во иднина бидејќи сега засега фокусот е баш програмери (инаку ни јас не сум програмер:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Ruze03

Нов член
16 декември 2021
28
12
3
Nekoj dali.ima iskustvo raboteno za JTN panel i dali ima zarabotka ili pak ne
Mislenje sovet ve molam

Butterfly1234

Нов член
19 јули 2022
1
0
1
25
Здраво, се бара медицинска сестра во околина на Штип - Кочани- Виница. За подетални информации контактирајте ме во порака.