Огласи за вработување

milaveljanovska

Нов член
29 март 2018
1
0
1
25
Се бараат оператор во полнилница и сменски оператор!
Ова е одлична можност доколку барате стабилна работа, која ви нуди сигурност и поволни услови за работење.
https://www.facebook.com/PMCMConsulting/photos/a.1891709224417821.1073741828.1891703421085068/1902874103301333/?type=3&theater
https://www.facebook.com/PMCMConsulting/photos/a.1891709224417821.1073741828.1891703421085068/1902875406634536/?type=3&theater
 

MacoDee

Нов член
6 мај 2018
1
0
1
29
Сакате дополнителен приход од дома? Да работите онлајн кога сакате и колку сакате? Научете и изгарадете свој онлајн бизнис. Рекламирај, организирај, насочувај, инвестирај.....Стани филијалец со SFI.

Регистрирајте се овде
 

Patika

Полноправен Член
21 февруари 2018
41
18
8
Се бара автомеханичар по можност до 40 години, не помлад од 20 години!
 

Teresa

Староседелец
15 јануари 2016
31
5
1,008
Скопје
Здраво, има некој искуство со фирмата Ројал Органик? се наоѓа кај Нова Железничка после Македонска Пошта.. видов оглас бараат луѓе за во администрација и книговодство и сакам да пратам CV па ме интересира некој искуство некое да сподели ако има :)