Огласи за вработување

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
ОГЛАС ЗА 170 КАНДИДАТИ ЗА СУДИИ - ПОРОТНИЦИ
Кандидатите за судии поротниците треба да ги исполнуваат условите од член 48 од Законот за судовите:


-Да се полнолетни
-Да се државјани на РМ
-Да имаат завршено најмалку средно образование
-Активно да ги владеат македонскиот јазик
-Да не се постари од 64 години
-Да уживаат углед за вршење на функцијата судија поротник.

Заинтересираните кандидати кон пријавата да ги достават следните документи:

-Диплома за завршено образование
-Уверение за државјанство
-Фотокопија од важечка лична карта заверена на нотар.

Пријавите со потребните документи можат да се достават по пошта на адреса

Основен суд Битола ул.Булевар 1ви Мај Б.

Рокот за поднесување на пријавите со потребната документација е 15 дена од денот на објавувањето на огласот во дневниот весник Утрински весник.

Објавен на: 05 дек 2012, Време за аплицирање: 20 дек 2012
 
 • Like
Реакции: Сладок

Pilicheva

Нов член
15 февруари 2013
1
0
1
31
Мегантик , има потреба од 4 работници за постојана работа во Струмица.Моментално се бараат:

2 English Content WritersПотребни квалификации и способности:
 • · Advanced English Language Skills
 • · General Computer Knowledge
 • · Social Networks Knowledge (Facebook, Twitter..)
 • · Blogging Experience

Кандидатите со завршена диплома на јазици (Англиски Јазик) и претходни статии имаат предност.
Селектираните кандидати ќе бидат тестирани на најмалку 3 пишани текстови

2 SEO ConsultantsПотребни квалификации и способности:
 • · SEO
 • · English Language
 • · IT & CMS Web Technologies
 • · Social Media Profiles (YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest...)
 • · Blogging Experience
 • · Digital Media Experience

Кандидатите со претходно искуство имаат предност.
Работно Време: 8:00 - 16:00 Понеделник – Петок.

Се молат САМО кандидатите со горенаведените услови да поднесат апликации. Додатен услов е кандидатите да имаат постојано место на живеење во Струмица, или да се склони кон релокација во Струмица во текот на работните денови.
Заинтересираните кандидати можат да поднесат резиме и мотивационо писмо во форма на емаил, заедно со позицијата за која аплицираат како email subject на mk@megantic.net.au најдоцна до 24 Февруари.
П.С. Кандидатите кои нема да назначат за која позиција аплицираат, или ќе пратат празен емаил (без мотивационо писмо) без оглед со или без резиме нема да бидат разгледувани.
 
Последна промена од модератор:

vase pilov

Нов член
1 декември 2013
1
0
1
42
baram rabota za vo stranstvo imam i bugarski pasos imam 13 godini rabotno iskustvo vo bravarija so varenje so ko2 osigen i dr ako imate nesto info za takva rabota ve molam informirajte me
 

atletiksgirl

Нов член
2 август 2013
5
5
3
24
Лепиме секаков вид на плочки (керамика,гранит,порцелан...).Брзо и квалитетно.
Лице за контакт:Горан (076/22-97-87)
 

lilce

Нов член
27 март 2014
1
0
1
41
ова е само за сериозни луѓе кои сакаат да работат од дома. Се работи за STIFORP -проверена online заработка.
-работа од дома
-сами го одредувате времето за работа
-без шеф
-не мора да сте информатичар
-не мора да знаете странски јазик
Бесплатно регистрирајте се на http://lilestiforpmk.stiforpprofits.com.
Проверете зошто!!!
 

Biljana Lazarova

Нов член
13 август 2014
3
0
1
43
SFI e seriozna amerikanska kompanija koja postoi od 1998 godina i mnogu luge uspesno zarabotuvaat tuka. Iskreno ne veruvav na pocetokot no moze da se ima vistinska plata od ovaa rabota. Moze da raboti sekoj koj ima pristap do Internet a ne mora da se znae angliski ima prevod na site stranici i detalni upatstva za rabota . Nema vlozuvanja na sredstva i imate podrska 24/7 . Mozete da probate : www.sfi1.biz
___________________________
Редактирано поради реферал.
 
Последна промена од модератор:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
SFI e seriozna amerikanska kompanija koja postoi od 1998 godina i mnogu luge uspesno zarabotuvaat tuka. Iskreno ne veruvav na pocetokot no moze da se ima vistinska plata od ovaa rabota. Moze da raboti sekoj koj ima pristap do Internet a ne mora da se znae angliski ima prevod na site stranici i detalni upatstva za rabota . Nema vlozuvanja na sredstva i imate podrska 24/7 . Mozete da probate : www.sfi1.biz
___________________________
Редактирано поради реферал.
Yeah right, седиш дома и земаш пари. Лажи некој друг.
 

Biljana Lazarova

Нов член
13 август 2014
3
0
1
43
Не седиш дома туку работиш од дома , како и во секоја друга работа не паѓаат пари од небо туку ги заработуваш !