Муабети на дијалекти

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Harmonija aaaa текна ми кое игралиште, со трава е и целото е заобиколено и у близина асе зградите и мај маркет.

Шо фудбал там да не си играл?
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,448
3,794
1,153
25
Битола
Е оти бе досадно, ој прај нешто, виј шоубаво време денеска, за мерак. Ееее, сеа да не бех на работа, цел ден ќе шетаах (ама нема :eek )
абе не е кај нас бт убо времето за*бава..врнеше са пред малце уше за шетање е..
 

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
28
И кај нас прилеп многу е убо на вечер е свежичко а денски е најубо да спијаш оти че си ја наполниш кадата со мраз сосе тебе , друго чаре нема .
 

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
И кај нас прилеп многу е убо на вечер е свежичко а денски е најубо да спијаш оти че си ја наполниш кадата со мраз сосе тебе , друго чаре нема .

Море не би речела дека е свежичко кај вас, поприлично ладничко е ;) Коа дојдех за Пивофесто смрзнах се, среќа имаше неколку отворени бутици по чаршијата па си купих џемпер :D