Муабети на дијалекти

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,073
5,613
1,683
Disco
@Outrider
Да се разбериме.. Ако почна вистински да зборва овде на дијалект остај што не че мојте да ме разберите тук и че се помокате од смење. Еф сеа ко че читаш че ти смешно и че кершиш вилици дур да прочиташ...
И замисли во секоја тема ја вака да ти пиша.. че требит транслате после секој одговор:rofl

Напиши на темава барем, интересно е :zelen
Инаку имаше на форумот еден член од Куманово и си тераше на кумановски, фин член и сето тоа ама тоа кумановски во секој еден пост, прав очобол, сега тоа е, затоа е литературниот јазик инаку ако сите пишуваа на свои дијалекти на форум никој со никого немаше да се разбере...
 

Од друга перспектива

Член со 30 казнени поени
22 јануари 2016
57
18
308
Бооо глата ми чади од учење значи аман веќе неом поќе многу се нервирам чоек...........:mad:
Ами че учиш шо че прајш, ако сакиш чојк да станваш... с`с функцију...(y) со среќа.
 

_Alex

Нов член
26 декември 2016
3
0
1
абе ут дек да знам шо ќе прааам после, мош па ќе оом и на кафе :D