Муабети на дијалекти

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,448
3,794
1,153
25
Битола
Шосторе досадно во ова сколијата бооо :frantic напнаја со тие екстерните ненормални сворења значи..
 

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
Не знам дали ми се пишува на дијалект, ама потврдно че одговорам. Можи ми е поубо на стандарден јазик, ама и на дијалект не е лошо...
Едит: Абе мора олку да е ладно? -5 е, а real feel e -10!:frantic
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Вчера и денеска стварно е ептен ладно. Ако вака продуже стварно ќе се заледеме.
Ја од денеска(днска) сам се разучила.