Верувате ли во сонови?

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Што значи доколку го сонуваш најдобриот пријател каде што се бакнува со девојка и гледа во вас?
 

M.Adams

Истакнат Член
16 јануари 2013
82
96
118
Не можам да не верувам кога нема утка кај моите сонови. Се сонувам ли гола како се срамам од некој гарант наредните денови се разболувам, исто заб како ме боли или вадам...Во последно време ич не ми се ни легнува, хорори сонувам, се давам, ме убиваат, бегам, паѓам, пукаат на мене, кучиња ме лаат...уште Фреди Кругер да го видам и таман е.
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Верују и тој како, мада и зависи и од с'н до с'н...
Има с'н кој стфарно нешто значи и предвидуе, а има и тија такфи кои што су производ на умор, тумор, дек си мор, шо праиш мор
hhhh : ) како и да е, ако е заебан с'н одма сакам да знам што значи, немој да умру еј : ) hh
Како да не верују кд увек кд ми умре папагал ( 3-4 пут) увек тато с'нуе куде му пада зуб...
A лапање и драпање значи болест
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,795
1,153
27
Битола
па да, затоа што дел од сониништата и добри и лоши шо сум ги сонвал ми се освариле..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
Верувам бидејки секогаш се што сонувам се исполнува било лошо било добро
 

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,363
3,057
1,133
Верувам во сонови кои ги сонувам додека спијам и во сонови кои ги сонувам со отворени очи. Сите имаа значење за мене, толкување и се остваруваат на еден или друг начин.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lady*