Аман не ми се лути... Ќе ти платам за абортус, можи?UnFleur иначе моја жена од сношти не ми помогна ич.. сега ке и сум лут....инаку фала на сите други шо мо помогнавте.. топ сте бацки
Аман не ми се лути... Ќе ти платам за абортус, можи?UnFleur иначе моја жена од сношти не ми помогна ич.. сега ке и сум лут....инаку фала на сите други шо мо помогнавте.. топ сте бацки
добое оти вака ако си собирав ке ми требаја 5 години а бременоста трај 9 месеци...Аман не ми се лути... Ќе ти платам за абортус, можи?
За оваа имаш тема љубовни проблеми! Така да ќе биде споена со неа! Јас сум имала врска на далечина и треше година иполДечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство
е па тоа прашање ме плаши .. за чекање ке чекам ...Ти ке чекаш...прашање е тој дали ке чека. нај искрено