Јас минатото лето заминав за Америка на точно 4ипол месеци и си останавме верни. Првиот месец е најтежок, потоа малку се навикнуваш, а во мојот случај подоцна добив и повеќе можности за комуникација. Штом пола помине, остатокот е полесен, но ги одбројуваш деновите кога повторно ќе се видите. А кога ќе се видите по толку долго време разделени... моментот е неописливо добар. Сепак, претставува вистински тест за колку црвста е вашата врска и љубов.Дечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство
Ахам, епа претпоставувам дека можеш само да му потенцираш колку го сакаш и ти значи и дека нема потреба да биде љубоморен. Јас не би можела да седам цело лето пред компјутер и мислам дека таква љубомора не е здрава. Но, можеби пријатно ке те изненади и нема да биде толку љубоморенЈас него ке му вервам ... ама тој е тип кој е премногу љубоморен ... ке треба цело лето пред компјутер да го поминам !
се надевам најискрено и јас дека се ке биди во ред .. фала мн !Ахам, епа претпоставувам дека можеш само да му потенцираш колку го сакаш и ти значи и дека нема потреба да биде љубоморен. Јас не би можела да седам цело лето пред компјутер и мислам дека таква љубомора не е здрава. Но, можеби пријатно ке те изненади и нема да биде толку љубоморен
Дечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство