Љубовни проблеми

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Јас него ке му вервам ... ама тој е тип кој е премногу љубоморен ... ке треба цело лето пред компјутер да го поминам !

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Дечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство
Јас минатото лето заминав за Америка на точно 4ипол месеци и си останавме верни. Првиот месец е најтежок, потоа малку се навикнуваш, а во мојот случај подоцна добив и повеќе можности за комуникација. Штом пола помине, остатокот е полесен, но ги одбројуваш деновите кога повторно ќе се видите. А кога ќе се видите по толку долго време разделени... моментот е неописливо добар. Сепак, претставува вистински тест за колку црвста е вашата врска и љубов.
P.S. "If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn't love another." - Johnny Depp

• Ми се допаѓа
Реакции: BlackTulip and ema09

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
ќе мора да направите компромис без тоа ќе ви е тешко и на двајцата.. тој мора да скати со љубомората.. без доверба не можете да градете врска

• Ми се допаѓа
Реакции: ema09

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
фала многуууууу на ситееее ... само времето ке кажи шо ке биди јас вервам во оваа врска .. па ке видиме !:angel

• Ми се допаѓа
Реакции: Elence

Elence

Полноправен Член
13 февруари 2012
96
86
18
33
New York, New York
twitter.com
Јас него ке му вервам ... ама тој е тип кој е премногу љубоморен ... ке треба цело лето пред компјутер да го поминам !
Ахам, епа претпоставувам дека можеш само да му потенцираш колку го сакаш и ти значи и дека нема потреба да биде љубоморен. Јас не би можела да седам цело лето пред компјутер и мислам дека таква љубомора не е здрава. Но, можеби пријатно ке те изненади и нема да биде толку љубоморен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ema09

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Ахам, епа претпоставувам дека можеш само да му потенцираш колку го сакаш и ти значи и дека нема потреба да биде љубоморен. Јас не би можела да седам цело лето пред компјутер и мислам дека таква љубомора не е здрава. Но, можеби пријатно ке те изненади и нема да биде толку љубоморен :)
се надевам најискрено и јас дека се ке биди во ред .. фала мн ! :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Elence

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
единстфен проблем у врску ми е што поставља премного прашања без врску : )
на пример а ск куде си? а она нема врску од Куманоо, што џабе и да ву кажу кд не знае куде е тој место : )

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Дечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство

Не сакам да те обесхрабрам, ама не верувам воопшто. Ретко кој издржал разделба и да не изневери. :unsure