Вака сега, во вас го гледам спасот, бидејќи јас неможам да мислам ништо, и страв ми е да не направам некоја грешка... преги се скарав многу со дечко ми ( веќе бивши ) и раскинавме... вака, во последно време врската многу лошо почна да ни оди, тој почна да враќа за моите грешките од минатото, кога виде дека јас веќе го сакам и дека со тоа ќе ме повредува многу, и успеа во тоа... последниот пат кога се смиривме пак, беше се прекрасно, како на почетокот, но тој ми рече да бирам дали да се дружам со едно девојче, што не го сака воопшто или да сум со него... јас го избрав него, но тајно се дружев со неа пак, незнам зошто и јас... и тој дозна за тоа од пред некој ден, но не ми кажа ништо, и денес јас отворив тема за нас, и тој несакаше да зборува, јас навалував, и тој се изнервира и ми рече дека не ме сака, и дека со мене бил само поради тоа што јас сум сакала...
тоа ме повреди многу... јас си отидов, тој ме испрати и му реков јас дека нескам веќе да ми пишува и дека ако ми пише дека ќе го блокирам од фб, тој одите кај еден другар, кога се врати ми напиша на фб дека сакал тоа да ми го каже но бил изнеран и дека јас сама сум правела полошо да е, дека тој ми рекол да бирам, а јас пак сум ги одбрала двете, ме поздрави и ако сум сакала сега да го блокирам... јас не го блокирав, а гледам му стои сликата на профил, другите слики и дека сме во врска... што да направам веќе незнам, што ли се не пробав, а тој пак по старото