Дечкото на лето ке ми замини 4ри месеци кај тетка му во Амерка и никако неможам да се помирам со тоа .. незнам како .. се плашам од помислата што понатаму .. иако не е многу време .. ние се немаме разделено на поќе од еден ден ... и комуниицирањето само преку СКАЈП ми делува страшно .. кажете ми кои се вашите мислења за тоа и дали сте имале слично искуство
Не сакам да те разочарувам од старт, јас бев летото во Америка и таму е сосема друго, сакаш се да пробаш, се да искусиш, се ти е ново... На мене првата помисла ми беше тоа, еј топ, секакви дечки има тука, од сите страни на светов, ама после 10 дена почнав да се гледам со еден од куќата кај што бев сместена и после него никој друг не погледнав, арно ама тој еден сега е таму а јас сум тука :/ И најискрено знам дека е мирен таму и не прави ништо затоа што сака да дојде тука и пак да биде со мене. А и да прави не е крај света ако толку ме сака ќе дојде тука и пак ќе сме заедно, па здравје боже септември јас ќе одам таму и ќе си останам И ние бевме некои 3-4 месеци заедно и не сме биле разделени повеке од 2 дена, живеевме во иста куќа, се гледавме секој ден значи... Мислам дека доколку се гледате секој ден на Скајп, си комуницирате цело време, нема од што да се плашиш, доколку он сака да си ја одржите врската тогаш мислам дека се ке биде океј, треба да си сигурна дека те сака, му требаш и му значиш