Ау не,супер си е Маја,башка што има најеротичен глас на нашава естрада. Ја би да ми пее на увцеЌе кажам само едно име: Маја Вукичевиќ! да постирам песна од дотичнава мислам дека нема потреба! се е јасно....
Ау не,супер си е Маја,башка што има најеротичен глас на нашава естрада. Ја би да ми пее на увцеЌе кажам само едно име: Маја Вукичевиќ! да постирам песна од дотичнава мислам дека нема потреба! се е јасно....
Абе да не се збуни ти?да не мислеше стас? Мене лично ич не ми се свиѓа нејзиниот глас и не знае да пее тоа е факт.а тоа шо викаш еротски глас дека има нема да коментирам,сепак тоа е прашање на вкус...Ау не,супер си е Маја,башка што има најеротичен глас на нашава естрада. Ја би да ми пее на увце
Јас би рекол дека темава е таман, зашто ако се направи тема за квалитетни пејачи, темата ќе има само 2 страни и се едни те исти пејачи ќе се вртат. Вака темава за неколку дена се доби со 4 страни текст.Подобро да се отвори тема кои се квалитетни музичари одколку фалш неможеш сите да ги наброиш дека никнуваат секој ден, а квалитетните се бројат на една рака.
А од вакви песни ко на гулабица, магарица...не што неможеш да слушенш нешто квалитетно туку ќе ти наштети на слухот ќе го изгубиш...ццц
Гледам и англискиот му оди.Еве уште еден многу талентиран пеач, кој живее во светот на бајките!