Изглеа и менаџериве се у криза. Фаќаат све и свашта у креветФинтата е тие што немаат подлабок џеб се одлучуваат на тоа да се продадат со секс, во овој случај дрољиве погоре.
Изглеа и менаџериве се у криза. Фаќаат све и свашта у кревет
Ти не знаеш што е поимот машко чим така, на машко да му се слечи девојка, сексуално ке се онеспособи, ма дај не зезај... онаму некој плаќаат пари за со некакви отепани, барем оваа не е до толку отепана.Добро, знам дека не сум машко, ама дали бре има некој што може да се запали на оваа?
Па јас последен маж да сум на планетава земја, а таа последна жена нема со прст да ја допрам, камо ли нешто повеќе.
Прво во фацана со 3 кила сенка мислам дека во секој момент ќе фрли некоја магија и ќе ги извади пипките како онаа лошата од Ариел сирена. Одвратна е значи, одвратна.
Јас да сум маж, оваа гола да ми се соблече, сексуално ќе се онеспособам за 3 месеци, минимум.
Ко шо реков, криза е. Сеа важи оноа, све што лета се јадеДобро, знам дека не сум машко, ама дали бре има некој што може да се запали на оваа?
Па јас последен маж да сум на планетава земја, а таа последна жена нема со прст да ја допрам, камо ли нешто повеќе.
Прво во фацана со 3 кила сенка мислам дека во секој момент ќе фрли некоја магија и ќе ги извади пипките како онаа лошата од Ариел сирена. Одвратна е значи, одвратна.
Јас да сум маж, оваа гола да ми се соблече, сексуално ќе се онеспособам за 3 месеци, минимум.
Марија (плавата) со мене учеше солфеж во нижо музичко, можам да кажам дека нејзиниот „надарен“ глас не ги задоволуваше критериумите на професорката и едвај проаѓаше низ иглени уши. Ама тоа зборам пред 15 години.XXL , ако не се актуелни, ама последиците сеуште се чувствуваат
Марија (плавата) со мене учеше солфеж во нижо музичко, можам да кажам дека нејзиниот „надарен“ глас не ги задоволуваше критериумите на професорката и едвај проаѓаше низ иглени уши. Ама тоа зборам пред 15 години.
Хахаха, ја паметам братучедами ко мала со нејзината другарка, ке застанеа да пеат и да играат во стилот на песнава, а па јас имав некоја си гитара играчка па бев гитаристотДемек сега е подобра хехеххе....
Во основно на приредба ја игравме песнава и сите се потепавме која ќе биде марија )
Настапов беше што беше, да не беше )))