Македонски фалш пеачи

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Интересно ми е оваа што ја заболе, ги забранила коментарите и можноста за (дис)лајкување.
Ако толку ја заболе за народот, одоздола па нагоре, што се замара што ќе пишеме ние за песната или дали ќе стиснеме лајк?

Колку се ГЛУПИ луѓево, није могуче.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Финтата е тие што немаат подлабок џеб се одлучуваат на тоа да се продадат со секс, во овој случај дрољиве погоре.
Изглеа и менаџериве се у криза. Фаќаат све и свашта у кревет:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ќе кажам само едно име: Маја Вукичевиќ! да постирам песна од дотичнава мислам дека нема потреба! се е јасно.... (puke)

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Изглеа и менаџериве се у криза. Фаќаат све и свашта у кревет:rofl

Добро, знам дека не сум машко, ама дали бре има некој што може да се запали на оваа?
Па јас последен маж да сум на планетава земја, а таа последна жена нема со прст да ја допрам, камо ли нешто повеќе.

Прво во фацана со 3 кила сенка мислам дека во секој момент ќе фрли некоја магија и ќе ги извади пипките како онаа лошата од Ариел сирена. Одвратна е значи, одвратна.

Јас да сум маж, оваа гола да ми се соблече, сексуално ќе се онеспособам за 3 месеци, минимум.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and Coci8

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Добро, знам дека не сум машко, ама дали бре има некој што може да се запали на оваа?
Па јас последен маж да сум на планетава земја, а таа последна жена нема со прст да ја допрам, камо ли нешто повеќе.

Прво во фацана со 3 кила сенка мислам дека во секој момент ќе фрли некоја магија и ќе ги извади пипките како онаа лошата од Ариел сирена. Одвратна е значи, одвратна.

Јас да сум маж, оваа гола да ми се соблече, сексуално ќе се онеспособам за 3 месеци, минимум.
Ти не знаеш што е поимот машко чим така, на машко да му се слечи девојка, сексуално ке се онеспособи, ма дај не зезај... онаму некој плаќаат пари за со некакви отепани, барем оваа не е до толку отепана.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Ко шо реков, криза е. Сеа важи оноа, све што лета се јаде :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
XXL , ако не се актуелни, ама последиците сеуште се чувствуваат :p
Марија (плавата) со мене учеше солфеж во нижо музичко, можам да кажам дека нејзиниот „надарен“ глас не ги задоволуваше критериумите на професорката и едвај проаѓаше низ иглени уши. Ама тоа зборам пред 15 години.

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Марија (плавата) со мене учеше солфеж во нижо музичко, можам да кажам дека нејзиниот „надарен“ глас не ги задоволуваше критериумите на професорката и едвај проаѓаше низ иглени уши. Ама тоа зборам пред 15 години.

Демек сега е подобра хехеххе....

Во основно на приредба ја игравме песнава и сите се потепавме која ќе биде марија :))

Настапов беше што беше, да не беше :))))

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Демек сега е подобра хехеххе....

Во основно на приредба ја игравме песнава и сите се потепавме која ќе биде марија :))

Настапов беше што беше, да не беше :))))
Хахаха, ја паметам братучедами ко мала со нејзината другарка, ке застанеа да пеат и да играат во стилот на песнава, а па јас имав некоја си гитара играчка па бев гитаристот :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri