најдомакинка: јами
најнедомакинка: труе влоод
најгостпримлив: превати
најдосадна: алкесис
хехехехехе ај друг пат ке писам повејке
-Ко сум била мала сум мочала простум пошо сум сакала да сум машко.
СДК форумов да се преименува во Мудрост. Една членка еднаш рече дека молчењето било мудрост, па некако сите мудри станаа и само молчат. Напишеш ли нешто или ќе ти го снема мислењето после некое време или па нема никој нема да ти одговори (па макар и да се р`чниш со некого). Чат пат ќе видиш по некоја тема живната во рок од пола саат (веројатно мудроста има слаба точка) и после штама.
Форумско мото: Биди и ти мудар, натпреварувај се колку ќе издржиш молчејќи.
Три, четири...ииии надмолчувањето може да започне...oh, wait.Награда: Златен Талат
slusaj smrdla mene vo opsto ne me zanimaat tvojte komantari ima mnogu drugi luge koi se mnogu fini na forumotm i so koj se znam licno a tebe ni te zanam ni te poznavam i ne me zanima voopsto sto i kade si pravela i na koj sprat so deckoti samo ti gi citav glupostite a i za tvoite roditeli ma me zabole mnogu mi e gajle sto pravele oni a ti ne se zakanivaj oti ke zagasih smrdla osrospiska odi pak na 6 i dupi se a ja so sakam toa ke citam i ke prvam na forumot razbra mrsla edna
14 февруари
Во аптека:
- Добар деееееен!
- Завршија дечко
Ова дефинитивно ме насмеа хахаххахахахах
Ах, патем заборавив да ви кажам дека сега и јас чекам дете.
...и Шварценегер чекаше дете во еден филм...
Сестро, не ти биле бистри очите до сега за да видиш каков е целиов свет, не само ПМкд ...
Но гледам сега Егзистенс кој порано толку многу ја обожаваше политикава на државава и светов, и како е убаво да се живее во град исполитизиран и урбанизиран, но сега чувствувам дека сака да ни покаже на сите дека се сменил ... Не се сменил, ниту ќе се смени ... Ништо не се менува па ни Егзистенс
@Holla Метеор да не ти удрил во соба кога си бил помал?