Не знам од кога ја избрав својата професија, мислам дека од кога паметам за себе знаев . Парите ниту тогаш ниту сега не ми значат, некогаш велам и би плаќала да го работам истото. Можеби се граничи со лудост но сум среќна, имам посебен сјај во очите кога работам и тоа се забележува.
Случајно да не ти е професијата - заварувач!?
Ќе идам да мочам, а ти немој да се врткаш со фраери ваму таму...
Така му одговарало на некој модератор најверојатно.
За да опстане тема на форумов треба да содржи реферат, хипотеза, помошни хипотези, истражување спроведено во изминатите три години (минимум!), лабораториски експеримент, заклучок, одбрана на докторска дисертација, крв од девица и брис од плунката на Ајнштајн.
На пример тема: чешмирана вода, или како и да е.
Еве готово не се служим више со ништо немој со статистики да се занимаваш знаеш како велат постои лага, поголема лага и статистика
И не смееш да јавуеш неповикана од страна на водителот, учителката и остали именки придавки,заменки за да одговараш со другаркати зш нели тој е дозволено за поедини абе надалеко се познава уште од основно сте бегале од часови со другарка ти ...ццццц
А мор нема да ти е дн за Ајнштајн ама оној другиот ако ти дојде одма тплес ке се соблечеш
незнам зошто но многу ме насмеа ова. ..гушкиииНе.
Каква другарка какви бакрачи.
Само мене ќе ме има
незнам зошто но многу ме насмеа ова. ..гушкиии