Чет муабети (ти реков-ми рече)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук. :rolleyes: :zelen
Сега, се буниш зошто некој би бил избришан за истата тема, или не? Има тука привилегирани и вечно обесправени, или не? :zelen
И не знам кои се лошите батки што цимолат за твое линчување, :zelen ама баш освежувачки интервјуа правиш по темите тук и таму. :zelen
Далеку од судии и кадии, јас само ја заземав улогата на водител, чисто за и вечните прашувачи малку да се најдат на жешкото столче. :zelen Одеднаш, некако одма насетувам увреџеност кога се мењаат улогите. Интересно. :zelen
Тоа со репутацијата ќе го сфатам и одговорам како прашање кога ќе биде поставено како такво. Секако, без само-одговор после истото. :zelen:zelen

Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа. :)
Инаку не знам ни јас, еве кажи ми? Зошто го спомнав? Дај да удриме една психоанализа, м?

Штета што најверојатно е кремиран, инаку ако фатевме привилегии, ќе го откопавме да видиме дали е превртен, чисто да спиеме сите мирно. :)

Слободно де реплицирај кај сакаш и јебига неможат сите да бидат способни да разберат све нели поедини се такви овде :zelen
Како јас се бунам за некој кој бил избришан , нели се бришеа дуплите теми или се спојуваат со претходната таква тема :eek
Како бе лоши батки батки тука па овде сви су добри фини људи сви раснале под стаклени звона нели од лошите ја сум :zelen
Далеку сме ние од се и сешто а уште подалеку од увреџени пошто за репутација нели се све прај како надвор од форумот така и тука па и улоги се мењат :zelen
Не го знам значењето на репотицијата и придобивките од таа репутација те прашувам да појасниш и другите да знаат па може ке мењат улоги за тоа ?

Ова демек ко за прв пат? :D :p
alba немој да се служиш со епитети од типот на адвокати оти одма се препознав по незнам ти кој пат.
А ги има многу,ама водителите некаде го дозволуваат а некаде им е интересно да се претстават за прв пат.
Електра,ништо лично,само ми е и мене па ептен интересно кога им е доста на некои од нешта кои и тие истите ги прават.
Можеби некој помалку,некој повеке,ама веке спомнав,и за тоа си има зошто и затоа.
Ама и Ајнштајн да стане денес не ми е дн.:D
Еве готово не се служим више со ништо :zelen немој со статистики да се занимаваш знаеш како велат постои лага, поголема лага и статистика :D
И не смееш да јавуеш неповикана од страна на водителот, учителката и остали именки придавки,заменки за да одговараш со другаркати зш нели тој е дозволено за поедини абе надалеко се познава уште од основно сте бегале од часови со другарка ти ...ццццц
А мор нема да ти е дн за Ајнштајн ама оној другиот ако ти дојде одма тплес ке се соблечеш :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Слободно де реплицирај кај сакаш и јебига неможат сите да бидат способни да разберат све нели поедини се такви овде :zelen
Како јас се бунам за некој кој бил избришан , нели се бришеа дуплите теми или се спојуваат со претходната таква тема :eek
Како бе лоши батки батки тука па овде сви су добри фини људи сви раснале под стаклени звона нели од лошите ја сум :zelen
Далеку сме ние од се и сешто а уште подалеку од увреџени пошто за репутација нели се све прај како надвор од форумот така и тука па и улоги се мењат :zelen
Не го знам значењето на репотицијата и придобивките од таа репутација те прашувам да појасниш и другите да знаат па може ке мењат улоги за тоа ?

Искрено, ни јас не знам репотиција што е. (shake) :zelen
А придобивките, исто ко и ќорсокак прашањата, сликовито се вакви. :zelen Си ги имала де, знаеш како е. :zelen
SM7jx93.gif

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ајде Локомотиф Москфааа клајте голојјјј
Чаки ми забегуе од чудни звуци oд ноф албум од Шпонгл, Помош ???
: )))

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Искрено, ни јас не знам репотиција што е. (shake) :zelen
А придобивките, исто ко и ќорсокак прашањата, сликовито се вакви. :zelen Си ги имала де, знаеш како е. :zelen
SM7jx93.gif

Една буква чуда прави може и светот да го промени :zelen
Штета, ти као поборник за зачувување на репутацијата, која користи софистициран сарказам, која не коментира на фб статуси, која разбира се ке одговореше на прашањето да научат и тие што не разбираат па тогаш можеше ке се раберевте со другарка ву на Мелка :zelen
И вреди да стои овде овој цицат ради репутација на ликот што го браниш :zelen

Ај бркај работа сеа, доволно време ти посветив:D

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Една буква чуда прави може и светот да го промени :zelen
Штета, ти као поборник за зачувување на репутацијата, која користи софистициран сарказам, која не коментира на фб статуси, која разбира се ке одговореше на прашањето да научат и тие што не разбираат па тогаш можеше ке се раберевте со другарка ву на Мелка :zelen
И вреди да стои овде овој цицат ради репутација на ликот што го браниш :zelen
Прави една буква чуда. И интерпункцијата прави. :zelen

Ах, проблемот бил што мислиш/те Мила дека ја бранам. Фројде, воскресна бе? :zelen Многу тоа психоанализи безврска и надвор од контекст налупа. :zelen
Е, за ова зборам, што си имате умислено дека некој форумски свет е против вас, а врска нема. После јас за репотиција сум била крива. :zelen
Види, знаел Ефтов и да одговара, не само да прашува. :zelen Битно у муабет да се најдеме. :zelen
А за објаснувањето, постари сте, јас од вас треба да учам, па еве, ќе се послужам и јас со цитат од другарчета ти...
Ако до сега некој не го сфатил,сигурно нема да изнајдам ни начин како поинаку да сфати.
Јбг. :zelen:zelen:zelen

р.ѕ. У ноутпад си ги чувате бе тие праисториски, избришани цитати, ги помните, или ги барате по форум (ако не се избришани)? :zelen
Кое и да е од трите, самото по/за себе си говори. :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Ах, проблемот бил што мислиш/те Мила дека ја бранам. Фројде, воскресна бе? :zelen Многу тоа психоанализи безврска и надвор од контекст налупа. :zelen
Е, за ова зборам, што си имате умислено дека некој форумски свет е против вас, а врска нема. После јас за репотиција сум била крива. :zelen
Види, знаел Ефтов и да одговара, не само да прашува. :zelen Битно у муабет да се најдеме. :zelen
А за објаснувањето, постари сте, јас од вас треба да учам, па еве, ќе се послужам и јас со цитат од другарчета ти...

р.ѕ. У ноутпад си ги чувате бе тие праисториски, избришани цитати, ги помните, или ги барате по форум (ако не се избришани)? :zelen

(facepalm) Незнам зошто не очекував,или па можеби очекував :svirka
Зелена боја е боја на љубовта.
Многу боја,многу љубов.
И пасфорди почнале да се крадат,или па не? :eek:
Следна на повик за помош после Ајнштајн и фројд,Богородица ке да е (worried)
Ова дури на тебе не приличи....вака апла со нискости не се служеше,или па да? (sun)
Кај ја спомнав личноста која пишуваш дека ја спомнал и некој друг освен Алба која ја нарекуваш Евтов може Богородица знае а можеби и не.
Ако се има толку почит и желба да се учи од постари нека се има доблест и да им се обрака во ,,идентитетот,,кои сами си го избрале,ама и немора.
Или пак крај краева,да смислеше нешто свое за неа и за ред други?
Не за друго,имаш четврт њутнов закон свој низ кој ни имаш покажано дека си доста креативна со зборовите
945485_531489136893577_284000921_n.jpg

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
melpomena, ами не знам, очекуваше или не?
Гледаш колку невкусно и просто делува? И тоа од некој што наводно е уште зелен и треба да учи, а не од некои што као треба да се повозрасни, изградени личности што треба да служат за пример и да имаат многу побитни занимации и цели од исправање криви дрини со зелени по форум.
Епа ете, тој пример го научив, тоа ми било секојдневно сервирано по форумов. И сега, ко поискусна, ќе ми кажеш дали го пројдов тестот на ниско спуштање или треба уште малку да спуштам за да го достигнам нивото на кое ќе сме еднакви за вакво муабетење?
Невкусно е, не, ама намерно почнав зошто малку taste of your own medicine не е на одмет, чисто да видиш/те колку грдо изгледа од страна кога ве чита некој кај што се служите со секакви подли муабети и прљави вешчиња поради некаков виртуелен триумф. Одвратно, не?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena, ами не знам, очекуваше или не?
Гледаш колку невкусно и просто делува? И тоа од некој што наводно е уште зелен и треба да учи, а не од некои што као треба да се повозрасни, изградени личности што треба да служат за пример и да имаат многу побитни занимации и цели од исправање криви дрини со зелени по форум.
Епа ете, тој пример го научив, тоа ми било секојдневно сервирано по форумов. И сега, ко поискусна, ќе ми кажеш дали го пројдов тестот на ниско спуштање или треба уште малку да спуштам за да го достигнам нивото на кое ќе сме еднакви за вакво муабетење?
Невкусно е, не, ама намерно почнав зошто малку taste of your own medicine не е на одмет, чисто да видиш/те колку грдо изгледа од страна кога ве чита некој кај што се служите со секакви подли муабети и прљави вешчиња поради некаков виртуелен триумф. Одвратно, не?

Воопшто не е одвратно,но богами приметливо дека стилот на кој ги изразуваш истите работи ти е потполно сменет.
Ако ти нема вкус,баш ми е жал.
Премногу сериозно го сфакаме изгледа форумот штом кажуваме дека знаеме кој треба и зошто треба да биде изградена личност,и што треба да очекуваме од истата.
А најголемата иронија е како во секој пост посочуваме дека не треба сериозно да го сфакаме.
Тестови и Ајштанови теореми исто не се не дозволени на форумот.Уживај во се што ке си наумиш,мене не ми смета :)
Па дури и кога секој сам себе се побива.
Сакаше да кажеш дека ти тестираше прости работи?
Браво за тебе.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123

Се изгуби бе драга во твојте височини:zelen
Можеш да браниш кога сакаш, можеш на воскреснување да повикуваш кого сакаш , да прајш анализа на кого сакаш абе све прај:zelen
Проблемот нели беше дупла тема каде што ти се јави неповикана да браниш нечија репутација, јас само прашав што е тоа онлајн репутација и кои се придобивките од неа, добро ми е познат тој форумски свет и не е против мене. Јас те разбирам потполно кога неможеш да исфрлиш топката лево пробуваш десно и се така у круг пошто нели угоре високо удолу длабоко. И ти почна со прљавиот вешт, гледам запознаена си и со мојот приватен живот убаво бе, не се лутам, само мислам ама не сум сигурна дека и ти беше на страната на оние кои бараат кога се дискутира за одредена тема колку и да го познаваме форумскиот лик од спротивната страна, приватноста да остане настрана. Поправиме ако грешам. :zelen
Еве ти кажувам најискрено од мене не учи, грешам и јас во животот а не сакам и другите да грешат, знам сега ке ти помине низ глава она нели на туѓите грешки се учиме е не е секогаш така:zelen има толку многу прекрасни форумски ликови овде не само ти него сите ние може да научиме.
Гледаш твојата височина е достижна ама јас се вратив назад за го детектираме проблемот, и тој виртуелниот триумф нека биде твој или на било кој друг овде зш надвор од тука во овој период јас нанижав многу :zelen

melpomena ај прибери си ги играчките, гледаш владата толку пари фрли за едукативни емисии ама никако да сфатиме дека прво треба да научиме како носот да си го избришеме па се остало :zelen

Saladin во кој период од животниот циклус човекот се изградува како личност ?

• Ми се допаѓа