Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук.
Сега, се буниш зошто некој би бил избришан за истата тема, или не? Има тука привилегирани и вечно обесправени, или не?
И не знам кои се лошите батки што цимолат за твое линчување, ама баш освежувачки интервјуа правиш по темите тук и таму.
Далеку од судии и кадии, јас само ја заземав улогата на водител, чисто за и вечните прашувачи малку да се најдат на жешкото столче. Одеднаш, некако одма насетувам увреџеност кога се мењаат улогите. Интересно.
Тоа со репутацијата ќе го сфатам и одговорам како прашање кога ќе биде поставено како такво. Секако, без само-одговор после истото.
Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа.
Инаку не знам ни јас, еве кажи ми? Зошто го спомнав? Дај да удриме една психоанализа, м?
Штета што најверојатно е кремиран, инаку ако фатевме привилегии, ќе го откопавме да видиме дали е превртен, чисто да спиеме сите мирно.
Слободно де реплицирај кај сакаш и јебига неможат сите да бидат способни да разберат све нели поедини се такви овде
Како јас се бунам за некој кој бил избришан , нели се бришеа дуплите теми или се спојуваат со претходната таква тема
Како бе лоши батки батки тука па овде сви су добри фини људи сви раснале под стаклени звона нели од лошите ја сум
Далеку сме ние од се и сешто а уште подалеку од увреџени пошто за репутација нели се све прај како надвор од форумот така и тука па и улоги се мењат
Не го знам значењето на репотицијата и придобивките од таа репутација те прашувам да појасниш и другите да знаат па може ке мењат улоги за тоа ?
Еве готово не се служим више со ништо немој со статистики да се занимаваш знаеш како велат постои лага, поголема лага и статистикаОва демек ко за прв пат?
alba немој да се служиш со епитети од типот на адвокати оти одма се препознав по незнам ти кој пат.
А ги има многу,ама водителите некаде го дозволуваат а некаде им е интересно да се претстават за прв пат.
Електра,ништо лично,само ми е и мене па ептен интересно кога им е доста на некои од нешта кои и тие истите ги прават.
Можеби некој помалку,некој повеке,ама веке спомнав,и за тоа си има зошто и затоа.
Ама и Ајнштајн да стане денес не ми е дн.
И не смееш да јавуеш неповикана од страна на водителот, учителката и остали именки придавки,заменки за да одговараш со другаркати зш нели тој е дозволено за поедини абе надалеко се познава уште од основно сте бегале од часови со другарка ти ...ццццц
А мор нема да ти е дн за Ајнштајн ама оној другиот ако ти дојде одма тплес ке се соблечеш