Чет муабети (ти реков-ми рече)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
јап, еднаш те банираф, ама не беше сам, него во комплет со melpomena, не се сеќавам дали имаше и некој друг :D
не ме мешај џабе, јас не сум на ничија страна и исто толку сум на сечија. Зависи како сум расположена :D
Jej Лејди бш не ми беше цел да те мешам тебе : ) Од почетак си ми сфетла појава туја ; )
Финта ми беше да пробам да даду крвну слику за сфи онија (а малко су и знае се кои су) кои сфакодневно га праиф сфе едно исто
Ја како што се сеќам Ти ме и одбанира едн пут неколко дна порано затој што увиде дека не беше само ја криф тк, не е битно што беше. Поздраф
И мене не ми е кварно распоожење и задњо време

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Поради тоа што прашањето е поставено во друг контекст со потенциал на анимозитет, не би сакал да одговорам на истото.

Прашањето ти го поставив едноставно без вовлечување во нешто и надвор од сите контексти

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
ти дали ги спомна или не, шојмаврска?
факт е дека ги носат и на плажа, сум ги видела и сум се чудела со кој ум ги навреле.
ене и Сара.13 ги има видено.
а целта не темата - сѐ си е то поврзано :D
Дали јас или Петко или Станко или Јанко,кој и да отворил тема ако во воведот не посочил дека треба да се коментира за штикли,нема потреба да се коментира за тоа т.е. темата да се насочува во погрешна насока,да се оттргнува вниманието од она за кое треба да се коментира.
Сара ги спомна зашто ги спомна ти.

И дајте веќе бе луѓе ,ако немате што да кажете на одредена тема , не пишувајте ништо. Си тргнувам од самата себе, ако не ми се пишува на некоја тема не ја ни отварам.
Доста е веќе со коментари од типот „не мислам ништо“ , „немам коментар“ , „се согласувам со ххх членот“ , „ќе пишам покасно сеа ме мрзи“ и слично.
Ова општо до сите.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Дали јас или Петко или Станко или Јанко,кој и да отворил тема ако во воведот не посочил дека треба да се коментира за штикли,нема потреба да се коментира за тоа т.е. темата да се насочува во погрешна насока,да се оттргнува вниманието од она за кое треба да се коментира.
Сара ги спомна зашто ги спомна ти.

И дајте веќе бе луѓе ,ако немате што да кажете на одредена тема , не пишувајте ништо. Си тргнувам од самата себе, ако не ми се пишува на некоја тема не ја ни отварам.
Доста е веќе со коментари од типот „не мислам ништо“ , „немам коментар“ , „се согласувам со ххх членот“ , „ќе пишам покасно сеа ме мрзи“ и слично.
Ова општо до сите.
седи мирна Мила.
нит те чепнав, нит те 'рчнав. ако не е ми е коментарот на место, бриши го, прати ми опомена за офтопик и чао - пријатно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Порано Парва едеше банови за овакфи работе : ) ама тк Лејди Блу беше тамо у администрацију
Ја не филозовираше као вас, ја си плеснеше у фацу, тој и тој е, реално
Цел форум искрено знае за што устфари Ингориран члан е дојден туја, читам гу само друу половину и јасно ми е
Да не отфори Мила Кунис тему а да не ву се закачиф тија исти, тијаа кои што сс цел форум се судрисфа, и знае се, укључи се Васка :zelen и Бобо (facepalm) и се шпара по форум неколко дна и се вадиф цитати од пред неколко месеца, а праиф се фини најфини безгрешни
Стфарно што ви е финта сс тој ? : ) нели ви здосади, форум е комај 2 године а сфе едно исто праите

здосади ми мене најискрено и не е работа кој ја има отворено темата него тој дека е дупла ама како и да уште еден саат па ке сидем дома :zelen

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
мила мила
лејди блу само во контекст на темата кажа дека танга и топлес може да разбере а како компарација спомна дека штикли не може.
што не ти е јасно?
не спомна диносаурси па да излезе од контекст Околу тоа кој што носи на плажа се врти темата

Сосема неповикана се огласив, но се најдов затекната од тоа како мудруваш кај што не треба особено на член кој почитува правила повеќе од многумина тука.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Прашањето ти го поставив едноставно без вовлечување во нешто и надвор од сите контексти

Нема потреба од правдање, кога и самата знаеш дека можеш тоа да ми го поставиш во соодветната тема или па на профил, а може и и тука но не во основ на претходниов муабет, каде јас немам намера да вмешувам прсти.