Само без нервози,слушај помалку песниЗначи каков нет,чоек да си пукне од мука,на секоја една минута паѓа...е..ти нетот :S
Само без нервози,слушај помалку песни
Баш така.Незнам зш го спомна,дал да се преврти ил за нешто трето ...а и не битно.melpomena
Па да, мислам, оти овде ако се послужи човек со зборот „тврдам“, автоматски си ја доделува Сизифовата позиција.
Интересно. Како тоа спомнувањето на името на Ајнштајн е обид да се направи некој „поразличен“? Нонсенс.
Тек па „знам“ да пишев наместо „мислам“, ќе се превртеше Ајнштајн од што го користам во муабет за да испаднам поразлична.
.
Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук.Чудно е како се едно исти разбираат све нели
Ти како си задоволна од твојта репутација и ти праќаш пораки за лајк упс секако одговорот е не и како адвокат упс како судија нели со поголеми ингеренции како ме осудивте за нарушена репутија или некој треба уште да поцимоли па да ме линчувате зш изгледа мн е битна таа репутација за тие што немат живот надвор од овој форум
Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа.Баш така.Незнам зш го спомна,дал да се преврти ил за нешто трето ...а и не битно.
Интересно е кога се побиваме самите себе си.
Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук.
Сега, се буниш зошто некој би бил избришан за истата тема, или не? Има тука привилегирани и вечно обесправени, или не?
И не знам кои се лошите батки што цимолат за твое линчување, ама баш освежувачки интервјуа правиш по темите тук и таму.
Далеку од судии и кадии, јас само ја заземав улогата на водител, чисто за и вечните прашувачи малку да се најдат на жешкото столче. Одеднаш, некако одма насетувам увреџеност кога се мењаат улогите. Интересно.
Тоа со репутацијата ќе го сфатам и одговорам како прашање кога ќе биде поставено како такво. Секако, без само-одговор после истото.
Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа.
Инаку не знам ни јас, еве кажи ми? Зошто го спомнав? Дај да удриме една психоанализа, м?
Штета најверојатно е кремиран, инаку ако фатиме привилегии, ќе го откопавме да видиме дали е превртен, чисто да спиеме сите мирно.
melpomena, статистика, нешто? Знам оти првпат не ми е вака да никнувам ко печурче после дожд, ама не ставам цртички, штета.
Далеку од лично или било што, туку, дали со другарка ти за која се вмеша, сте биле од оние дечиња што ги одговарале прашањата на учителката неповикани, или на форумов си ја користите сега таа шанса?
Никаде не реков дали лично мене ми е доста или не, и јас сум иста сорта, терај со мене колку сакаш вакви дијалози, туку може некој дошол да пише одговор на некоја тема, кога - оп, гледа внатре рубрика „Интервју со...“ и му се одмилува да пише. Ајнштајн е крив или Бранко?
Не, Мел, епитетите се придавки кои служат за додавање интензитет, а зборови од типот „другарка“, „водител“ и „адвокат/судија“ се именки.
За другото, твој избор или немање одговор (чудно), но нели, небитно.