Чет муабети (ти реков-ми рече)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Само без нервози,слушај помалку песни :D

Ни песни не слушнав ни ништо...барем да можев да слушам :D значи скопксиот интернет може вода да му носи на овој никаквиов!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena
Па да, мислам, оти овде ако се послужи човек со зборот „тврдам“, автоматски си ја доделува Сизифовата позиција.
Интересно. Како тоа спомнувањето на името на Ајнштајн е обид да се направи некој „поразличен“? Нонсенс.
Тек па „знам“ да пишев наместо „мислам“, ќе се превртеше Ајнштајн од што го користам во муабет за да испаднам поразлична.
.
Баш така.Незнам зш го спомна,дал да се преврти ил за нешто трето :eek: ...а и не битно.

Интересно е кога се побиваме самите себе си.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Чудно е како се едно исти разбираат све нели :zelen
Ти како си задоволна од твојта репутација и ти праќаш пораки за лајк упс секако одговорот е не :zelen и како адвокат упс како судија нели со поголеми ингеренции како ме осудивте за нарушена репутија или некој треба уште да поцимоли па да ме линчувате зш изгледа мн е битна таа репутација за тие што немат живот надвор од овој форум :zelen
Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук. :rolleyes: :zelen
Сега, се буниш зошто некој би бил избришан за истата тема, или не? Има тука привилегирани и вечно обесправени, или не? :zelen
И не знам кои се лошите батки што цимолат за твое линчување, :zelen ама баш освежувачки интервјуа правиш по темите тук и таму. :zelen
Далеку од судии и кадии, јас само ја заземав улогата на водител, чисто за и вечните прашувачи малку да се најдат на жешкото столче. :zelen Одеднаш, некако одма насетувам увреџеност кога се мењаат улогите. Интересно. :zelen
Тоа со репутацијата ќе го сфатам и одговорам како прашање кога ќе биде поставено како такво. Секако, без само-одговор после истото. :zelen:zelen

Баш така.Незнам зш го спомна,дал да се преврти ил за нешто трето :eek: ...а и не битно.
Интересно е кога се побиваме самите себе си.
Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа. :)
Инаку не знам ни јас, еве кажи ми? Зошто го спомнав? Дај да удриме една психоанализа, м?
Штета што најверојатно е кремиран, инаку ако фатевме привилегии, ќе го откопавме да видиме дали е превртен, чисто да спиеме сите мирно. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако сакав квази сарказам, ќе реплицирав по тинејџерски статуси на фејсбук. :rolleyes: :zelen
Сега, се буниш зошто некој би бил избришан за истата тема, или не? Има тука привилегирани и вечно обесправени, или не? :zelen
И не знам кои се лошите батки што цимолат за твое линчување, :zelen ама баш освежувачки интервјуа правиш по темите тук и таму. :zelen
Далеку од судии и кадии, јас само ја заземав улогата на водител, чисто за и вечните прашувачи малку да се најдат на жешкото столче. :zelen Одеднаш, некако одма насетувам увреџеност кога се мењаат улогите. Интересно. :zelen
Тоа со репутацијата ќе го сфатам и одговорам како прашање кога ќе биде поставено како такво. Секако, без само-одговор после истото. :zelen:zelen

Нели? Ти би требала најдобро да го знаеш тоа. :)
Инаку не знам ни јас, еве кажи ми? Зошто го спомнав? Дај да удриме една психоанализа, м?
Штета најверојатно е кремиран, инаку ако фатиме привилегии, ќе го откопавме да видиме дали е превртен, чисто да спиеме сите мирно. :)

Ова демек ко за прв пат? :D :p
alba немој да се служиш со епитети од типот на адвокати оти одма се препознав по незнам ти кој пат.
А ги има многу,ама водителите некаде го дозволуваат а некаде им е интересно да се претстават за прв пат.
Електра,ништо лично,само ми е и мене па ептен интересно кога им е доста на некои од нешта кои и тие истите ги прават.
Можеби некој помалку,некој повеке,ама веке спомнав,и за тоа си има зошто и затоа.
Ама и Ајнштајн да стане денес не ми е дн.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
melpomena, статистика, нешто? Знам оти првпат не ми е вака да никнувам ко печурче после дожд, ама не ставам цртички, штета.
Далеку од лично или било што, туку, дали со другарка ти за која се вмеша, сте биле од оние дечиња што ги одговарале прашањата на учителката неповикани, или на форумов си ја користите сега таа шанса?
Никаде не реков дали лично мене ми е доста или не, и јас сум иста сорта, терај со мене колку сакаш вакви дијалози, туку може некој дошол да пише одговор на некоја тема, кога - оп, гледа внатре рубрика „Интервју со...“ и му се одмилува да пише. Ајнштајн е крив или Бранко?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena, статистика, нешто? Знам оти првпат не ми е вака да никнувам ко печурче после дожд, ама не ставам цртички, штета.
Далеку од лично или било што, туку, дали со другарка ти за која се вмеша, сте биле од оние дечиња што ги одговарале прашањата на учителката неповикани, или на форумов си ја користите сега таа шанса?
Никаде не реков дали лично мене ми е доста или не, и јас сум иста сорта, терај со мене колку сакаш вакви дијалози, туку може некој дошол да пише одговор на некоја тема, кога - оп, гледа внатре рубрика „Интервју со...“ и му се одмилува да пише. Ајнштајн е крив или Бранко?

Цртки?...аааа не!
Од причина што негде пишуваше дека е прв пат.
Прости ми но мене ме одврака од комуникација кога ке видам епитети.
Како што и посочив и на членот за кој ти сега го именува со епитет.
И не ме одврати никој од двата на кој се одповика туку самиот пост.

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не, Мел, епитетите се придавки кои служат за додавање интензитет, а зборови од типот „другарка“, „водител“ и „адвокат/судија“ се именки. :)
За другото, твој избор или немање одговор (чудно), но нели, небитно.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не, Мел, епитетите се придавки кои служат за додавање интензитет, а зборови од типот „другарка“, „водител“ и „адвокат/судија“ се именки. :)
За другото, твој избор или немање одговор (чудно), но нели, небитно.

Незнам ни кој јаде ни кој пие.Ни кој косе,ни кој вода носе :eek:

• Ми се допаѓа