Хумористични форумски цитати

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,050
6,674
1,153
Big Sur

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Нека стои документирано тука, да не замине во заборав во темата :D
Убаво рекол Панта Реи-се тече, се се менува.Неможе ништо на овој свет да биде и да остане исто..нема да биде интересно,;)
Панта Реи не е лик туку Херакле рекол „Панта реи“. Чисто информативно. Продолжете понатаму.
Или да се послужам со туѓ речник::patos:patos:patosХАХАХАХАХ
 
  • Like
Реакции: Outrider and Aleksis

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
741
613
103
Нека стои документирано тука, да не замине во заборав во темата :DИли да се послужам со туѓ речник::patos:patos:patosХАХАХАХАХ
Помеѓу зборот рекол и Панта требаше да стои Херакле, го испуштив..ама толку сеир правење...боже, боже....свашта држи оваа земја...и во твој циничен стил:patos]:):patos:rofl