Убава победа, пред се слатка победа Следна жртва Исланд!
И Германија загуби, леле што убаво
Убава победа, пред се слатка победа Следна жртва Исланд!
Ако е овој слатка победа, ондак стварно незнам. Од 10 разлика на полувреме на крај стигнасва до 3-4 разлика.

ќе видиме кој е во право до крајо на групата..Победивме, и имаме 4 бода од 4 можни, на пат сме да ја постигнеме (ин)директно зацртаната цел, пласман во осмина-финале... Поточно, постигната е веќе.
Свесен си? О.о
можиш да велиш шо сакаш ама јас сум во право..ти изглеа незнајш шое ракомет ти знајш колку е битна гол разликата кога ќе се напрај група на земји со ист број на бодови..за твоја информација Исланд на последното европско заврши 10 а Русија претпоследна односно 15та а Македонија беше 5та.Е сега замислиси Македонија,Исланд и Русија да имат ист број на бодови и сеа се глеа гол разликата со што Македонија во ваква ситуација ќе е убедливо на дното зошто ние сме посилни од нив а сепак заради шо сме ги победиле со 3 разлика Катар и Чиле а Русите и Исланѓаните со над 20 разлика тогаш Македонија ќе остани последна од ова ситуација и немој ти мене овде да ми дробиш ко не се разбираш од ракомет !!Ова е премногу дрско, но не и вистинито, ги направи нашиве како да не знаат да одат. За пресингот треба да поработат со тоа се сложувам. Нема слаби репрезентации, пак ќе повторам и ние некоаш сме биле ауцајдери! Што представува за тебе катастрофална игра? Водевме 11 разлика, секогаш имаме пад во играта и не стигнаа 2 разлика, но брзо закрепнавме и ги победивме. А и не сме ние Франција или Шпанија фаворит за титулата па да ги напикаме од каде што излегле. Easy boy easy....
Ај кога ќе порасне ќе му станат јасни некои работи, ама и тоа не е гаранција 
можиш да велиш шо сакаш ама јас сум во право..ти изглеа незнајш шое ракомет ти знајш колку е битна гол разликата кога ќе се напрај група на земји со ист број на бодови..за твоја информација Исланд на последното европско заврши 10 а Русија претпоследна односно 15та а Македонија беше 5та.Е сега замислиси Македонија,Исланд и Русија да имат ист број на бодови и сеа се глеа гол разликата со што Македонија во ваква ситуација ќе е убедливо на дното зошто ние сме посилни од нив а сепак заради шо сме ги победиле со 3 разлика Катар и Чиле а Русите и Исланѓаните со над 20 разлика тогаш Македонија ќе остани последна од ова ситуација и немој ти мене овде да ми дробиш ко не се разбираш од ракомет !!