Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нема шо да се прави муабет :D Ај кога ќе порасне ќе му станат јасни некои работи, ама и тоа не е гаранција (facepalm)
Ти не знаеш што е ракомет и немаш право да збориш. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ти друже си многу избеган од реалноста, твоите статистики се очај, ти ако гледаш на хартија само и Македонија некогаш е била до Индија, но види ја сега. Батали историја и хартија гледи го теренот - битката што се случува на терен.
Јас како што викаш не се разбирам од ракомет, само како информација да знаеш дека во тинејџерството уште кога за Дејан Манасков не беше никој слушнал бев на камп со нив во Охрид, заедно трениравме јас играв центар, тој лев бек, 3 класи бев поталентиран, поснажен и повисок од него, но тренр ни беше неговиот татко Пепи Манасков, јас ќе дадам 3 гола он 3 и мене ме вади од игра да седам на клупа цел натпревар, а тој ги шутираше сите пенали и беше мн себичен едноставно беше префорсиран! И затоа сега е каде што е игра во рептезентацијата, а мене кога немаше кој да застане во позадина е така не се успева во ракометот во Македонија, исто така мојот братучед Раде Стојанович не го викаат со години веќе да игра за репрезентацијата, зошто не функринира како што треба. Кире вика, ако не игра брат ми не играм и јас, Мојсовски исто така, Ете Марковски брат му, и сите се наџиџани, не викам дека не се добри, ама има уште многу по добри од нив, исто е и со Манасков без никаква замена цело првеснтво само да го продадат негде, ако го продадат де, еднсотавно тие се префорсирани и да не зборувам понатаму, имаше моменти кога бев близу во тој круг со играчите на нашата репрезентација, јавноста ни 20% не знае какви се проблеми поминале и самите тие, многу тешко низ што се поминале и што претрпеле и во какви услови тренеирале, ти не си ни најмалку компетентен да критикуваш што не си го мрднал газот од пред телевизор, ај биди ми поздравен. Најлесно е да се критикува од страна, можеби и има за што, но сите сме експерти пред телевизорите.
Братучед ти е Раде Стојановиќ? Игра моментално за некој клуб, репрезентација? Баш вчера погледнав на кајгана постирано видео од него, натпревар против Исланд ги наполни Исланѓаните со голови. Штета што не го викаат за репрезентација и си ги местат браќата. Барем 2 места погоре ќе бевме на ЕП ако и тој играл гарант. И да не зборам на празно еве го видеото за што зборам.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Ти друже си многу избеган од реалноста, твоите статистики се очај, ти ако гледаш на хартија само и Македонија некогаш е била до Индија, но види ја сега. Батали историја и хартија гледи го теренот - битката што се случува на терен.
Јас како што викаш не се разбирам од ракомет, само како информација да знаеш дека во тинејџерството уште кога за Дејан Манасков не беше никој слушнал бев на камп со нив во Охрид, заедно трениравме јас играв центар, тој лев бек, 3 класи бев поталентиран, поснажен и повисок од него, но тренр ни беше неговиот татко Пепи Манасков, јас ќе дадам 3 гола он 3 и мене ме вади од игра да седам на клупа цел натпревар, а тој ги шутираше сите пенали и беше мн себичен едноставно беше префорсиран! И затоа сега е каде што е игра во рептезентацијата, а мене кога немаше кој да застане во позадина е така не се успева во ракометот во Македонија, исто така мојот братучед Раде Стојанович не го викаат со години веќе да игра за репрезентацијата, зошто не функринира како што треба. Кире вика, ако не игра брат ми не играм и јас, Мојсовски исто така, Ете Марковски брат му, и сите се наџиџани, не викам дека не се добри, ама има уште многу по добри од нив, исто е и со Манасков без никаква замена цело првеснтво само да го продадат негде, ако го продадат де, еднсотавно тие се префорсирани и да не зборувам понатаму, имаше моменти кога бев близу во тој круг со играчите на нашата репрезентација, јавноста ни 20% не знае какви се проблеми поминале и самите тие, многу тешко низ што се поминале и што претрпеле и во какви услови тренеирале, ти не си ни најмалку компетентен да критикуваш што не си го мрднал газот од пред телевизор, ај биди ми поздравен. Најлесно е да се критикува од страна, можеби и има за што, но сите сме експерти пред телевизорите.
смешен си и јас имам играно Ракомет за Конзули и се разбирам во се од ракомет ако си глеаш ти пред ТВ секој ден коментирај си ама јас активно играм секогаш ракомет..како и да е јас сум во право а ти бегаш од реалноста ич не ме интересира..

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
(facepalm)

Trajche, да не се лажеме. Момакот е во право како и да е, а ти само седиш и коментираш. Ти врска си немаш од ракомет. Оди прво да научиш што е тоа ракомет па после да коментираш вака. И ќе те замолам у иднина да не пишуваш вакви постови чија цел е само да го збунуваат народот и да го носат во општо безсознание. И Трајче, смешен си што вака бегаш од реалноста.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
И веќе го имаме новиот Шундовски.
„Момци, вие правите технички грешки пошто бегате од реалноста. Не знам какви, ама у право сум.“

Утре Исланд. Изгубија тие со Русија, а Русија пак од Данска.
И...мамичето.
На посветлата страна, во групата сме втори по постигнати голови. Нормално, Данците ни бегаат за цели 8 гола.
Well...best of luck.
p.s. У право сум, патете.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Братучед ти е Раде Стојановиќ? Игра моментално за некој клуб, репрезентација? Баш вчера погледнав на кајгана постирано видео од него, натпревар против Исланд ги наполни Исланѓаните со голови. Штета што не го викаат за репрезентација и си ги местат браќата. Барем 2 места погоре ќе бевме на ЕП ако и тој играл гарант. И да не зборам на празно еве го видеото за што зборам.

Да, игра во Турција не ми текнува точно како се викаше клубот, специфично име, прва постава е, не е меѓу првите тимот, но он е еден од водечките во него, не го викаат за нашата репрезентација зошто и он како Диви има кажано доста работи во јавноста па нашиве ги боли за тоа. Нај на крај не се ни замара, зошто само нервози е нашава репрезентација

(facepalm)

Trajche, да не се лажеме. Момакот е во право како и да е, а ти само седиш и коментираш. Ти врска си немаш од ракомет. Оди прво да научиш што е тоа ракомет па после да коментираш вака. И ќе те замолам у иднина да не пишуваш вакви постови чија цел е само да го збунуваат народот и да го носат во општо безсознание. И Трајче, смешен си што вака бегаш од реалноста.

Он се се разбира, уште малку ќе биде стратег на Данците ќе ги предводи :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Maкедонска работа бееее : )
Битно тепасмо алооооо, јес да можесмо и боље, али тепасмоооо
Катар Катар, какф такф, па и они су људи и знаеф да научиф рукомет да игра, башка пуно паре, трењер странац
Аеее идемо даље, не се предавајте бикови наши црвени : ) хах
Бикови бе, дека у Шпанију се игра, олееее

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Trajche

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ај малце да се занимаваме со статистика.:zelen
До сега два натпревари и во двата Зоран коментираше, добро две победи ама тесни победи.
Сега ме интересира со Игорче како ќе ни оди, јас мислам да го стават за со Исланд, со него очекувам многу подобра игра и победа се разбира, кој не верува ќе поверува утре.:sreken

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Како ќе го јадат Белорусиве од Србија :franticНа полувреме 20-13 за Србија. Нааапред Станиииќ :zelen