Ти не знаеш што е ракомет и немаш право да збориш.Нема шо да се прави муабет Ај кога ќе порасне ќе му станат јасни некои работи, ама и тоа не е гаранција
Ти не знаеш што е ракомет и немаш право да збориш.Нема шо да се прави муабет Ај кога ќе порасне ќе му станат јасни некои работи, ама и тоа не е гаранција
Братучед ти е Раде Стојановиќ? Игра моментално за некој клуб, репрезентација? Баш вчера погледнав на кајгана постирано видео од него, натпревар против Исланд ги наполни Исланѓаните со голови. Штета што не го викаат за репрезентација и си ги местат браќата. Барем 2 места погоре ќе бевме на ЕП ако и тој играл гарант. И да не зборам на празно еве го видеото за што зборам.Ти друже си многу избеган од реалноста, твоите статистики се очај, ти ако гледаш на хартија само и Македонија некогаш е била до Индија, но види ја сега. Батали историја и хартија гледи го теренот - битката што се случува на терен.
Јас како што викаш не се разбирам од ракомет, само како информација да знаеш дека во тинејџерството уште кога за Дејан Манасков не беше никој слушнал бев на камп со нив во Охрид, заедно трениравме јас играв центар, тој лев бек, 3 класи бев поталентиран, поснажен и повисок од него, но тренр ни беше неговиот татко Пепи Манасков, јас ќе дадам 3 гола он 3 и мене ме вади од игра да седам на клупа цел натпревар, а тој ги шутираше сите пенали и беше мн себичен едноставно беше префорсиран! И затоа сега е каде што е игра во рептезентацијата, а мене кога немаше кој да застане во позадина е така не се успева во ракометот во Македонија, исто така мојот братучед Раде Стојанович не го викаат со години веќе да игра за репрезентацијата, зошто не функринира како што треба. Кире вика, ако не игра брат ми не играм и јас, Мојсовски исто така, Ете Марковски брат му, и сите се наџиџани, не викам дека не се добри, ама има уште многу по добри од нив, исто е и со Манасков без никаква замена цело првеснтво само да го продадат негде, ако го продадат де, еднсотавно тие се префорсирани и да не зборувам понатаму, имаше моменти кога бев близу во тој круг со играчите на нашата репрезентација, јавноста ни 20% не знае какви се проблеми поминале и самите тие, многу тешко низ што се поминале и што претрпеле и во какви услови тренеирале, ти не си ни најмалку компетентен да критикуваш што не си го мрднал газот од пред телевизор, ај биди ми поздравен. Најлесно е да се критикува од страна, можеби и има за што, но сите сме експерти пред телевизорите.
смешен си и јас имам играно Ракомет за Конзули и се разбирам во се од ракомет ако си глеаш ти пред ТВ секој ден коментирај си ама јас активно играм секогаш ракомет..како и да е јас сум во право а ти бегаш од реалноста ич не ме интересира..Ти друже си многу избеган од реалноста, твоите статистики се очај, ти ако гледаш на хартија само и Македонија некогаш е била до Индија, но види ја сега. Батали историја и хартија гледи го теренот - битката што се случува на терен.
Јас како што викаш не се разбирам од ракомет, само како информација да знаеш дека во тинејџерството уште кога за Дејан Манасков не беше никој слушнал бев на камп со нив во Охрид, заедно трениравме јас играв центар, тој лев бек, 3 класи бев поталентиран, поснажен и повисок од него, но тренр ни беше неговиот татко Пепи Манасков, јас ќе дадам 3 гола он 3 и мене ме вади од игра да седам на клупа цел натпревар, а тој ги шутираше сите пенали и беше мн себичен едноставно беше префорсиран! И затоа сега е каде што е игра во рептезентацијата, а мене кога немаше кој да застане во позадина е така не се успева во ракометот во Македонија, исто така мојот братучед Раде Стојанович не го викаат со години веќе да игра за репрезентацијата, зошто не функринира како што треба. Кире вика, ако не игра брат ми не играм и јас, Мојсовски исто така, Ете Марковски брат му, и сите се наџиџани, не викам дека не се добри, ама има уште многу по добри од нив, исто е и со Манасков без никаква замена цело првеснтво само да го продадат негде, ако го продадат де, еднсотавно тие се префорсирани и да не зборувам понатаму, имаше моменти кога бев близу во тој круг со играчите на нашата репрезентација, јавноста ни 20% не знае какви се проблеми поминале и самите тие, многу тешко низ што се поминале и што претрпеле и во какви услови тренеирале, ти не си ни најмалку компетентен да критикуваш што не си го мрднал газот од пред телевизор, ај биди ми поздравен. Најлесно е да се критикува од страна, можеби и има за што, но сите сме експерти пред телевизорите.
Братучед ти е Раде Стојановиќ? Игра моментално за некој клуб, репрезентација? Баш вчера погледнав на кајгана постирано видео од него, натпревар против Исланд ги наполни Исланѓаните со голови. Штета што не го викаат за репрезентација и си ги местат браќата. Барем 2 места погоре ќе бевме на ЕП ако и тој играл гарант. И да не зборам на празно еве го видеото за што зборам.
Trajche, да не се лажеме. Момакот е во право како и да е, а ти само седиш и коментираш. Ти врска си немаш од ракомет. Оди прво да научиш што е тоа ракомет па после да коментираш вака. И ќе те замолам у иднина да не пишуваш вакви постови чија цел е само да го збунуваат народот и да го носат во општо безсознание. И Трајче, смешен си што вака бегаш од реалноста.