Убава победа, пред се слатка победа Следна жртва Исланд!
И Германија загуби, леле што убаво
Убава победа, пред се слатка победа Следна жртва Исланд!
Ако е овој слатка победа, ондак стварно незнам. Од 10 разлика на полувреме на крај стигнасва до 3-4 разлика.
ќе видиме кој е во право до крајо на групата..Победивме, и имаме 4 бода од 4 можни, на пат сме да ја постигнеме (ин)директно зацртаната цел, пласман во осмина-финале... Поточно, постигната е веќе.
Свесен си? О.о
можиш да велиш шо сакаш ама јас сум во право..ти изглеа незнајш шое ракомет ти знајш колку е битна гол разликата кога ќе се напрај група на земји со ист број на бодови..за твоја информација Исланд на последното европско заврши 10 а Русија претпоследна односно 15та а Македонија беше 5та.Е сега замислиси Македонија,Исланд и Русија да имат ист број на бодови и сеа се глеа гол разликата со што Македонија во ваква ситуација ќе е убедливо на дното зошто ние сме посилни од нив а сепак заради шо сме ги победиле со 3 разлика Катар и Чиле а Русите и Исланѓаните со над 20 разлика тогаш Македонија ќе остани последна од ова ситуација и немој ти мене овде да ми дробиш ко не се разбираш од ракомет !!Ова е премногу дрско, но не и вистинито, ги направи нашиве како да не знаат да одат. За пресингот треба да поработат со тоа се сложувам. Нема слаби репрезентации, пак ќе повторам и ние некоаш сме биле ауцајдери! Што представува за тебе катастрофална игра? Водевме 11 разлика, секогаш имаме пад во играта и не стигнаа 2 разлика, но брзо закрепнавме и ги победивме. А и не сме ние Франција или Шпанија фаворит за титулата па да ги напикаме од каде што излегле. Easy boy easy....
можиш да велиш шо сакаш ама јас сум во право..ти изглеа незнајш шое ракомет ти знајш колку е битна гол разликата кога ќе се напрај група на земји со ист број на бодови..за твоја информација Исланд на последното европско заврши 10 а Русија претпоследна односно 15та а Македонија беше 5та.Е сега замислиси Македонија,Исланд и Русија да имат ист број на бодови и сеа се глеа гол разликата со што Македонија во ваква ситуација ќе е убедливо на дното зошто ние сме посилни од нив а сепак заради шо сме ги победиле со 3 разлика Катар и Чиле а Русите и Исланѓаните со над 20 разлика тогаш Македонија ќе остани последна од ова ситуација и немој ти мене овде да ми дробиш ко не се разбираш од ракомет !!