Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
НЕ! -.-Митревски е иднината, нека се кали на вакви првенства. :)

Иднина страв и трепет на 27 години дебитант, но за жал тоа е, инаку во Металург е трет голман! Тој нема брането во клубот цела година, а сега па за репрезентација го зимаме. Нека го земе, ама нека отиде со 3 голмани, што правиме ако се повреди едниот? Цело првенство со еден голман ќе тераме. А Диви во квалификациите бранеше цело време Борко беше суспендиран, ако не ви текнува, а сеа нашиот „стратег„ го остави дома, наверојатно од лични причини да му е*ам.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Иднина страв и трепет на 27 години дебитант, но за жал тоа е, инаку во Металург е трет голман! Тој нема брането во клубот цела година, а сега па за репрезентација го зимаме. Нека го земе, ама нека отиде со 3 голмани, што правиме ако се повреди едниот? Цело првенство со еден голман ќе тераме. А Диви во квалификациите бранеше цело време Борко беше суспендиран, ако не ви текнува, а сеа нашиот „стратег„ го остави дома, наверојатно од лични причини да му е*ам.

Митревски годинава брани за Металург и во ЛШ, и во балканската лига, секогаш кога ќе се укаже прилика.
На пример, во ЛШ против Санкт Петерсбург имаше блескава партија. :)
Во балканската лига бранеше на дербито против Вардар ПРО...
Ова се само примери, не зборувам дека САМО на овие бранеше. :)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Митревски годинава брани за Металург и во ЛШ, и во балканската лига, секогаш кога ќе се укаже прилика.
На пример, во ЛШ против Санкт Петерсбург имаше блескава партија. :)
Во балканската лига бранеше на дербито против Вардар ПРО...
Ова се само примери, не зборувам дека САМО на овие бранеше. :)

Тогаш на него ќе чекаме против Русија ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Nighty

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Леле Борко дрво е.(facepalm) Барем против Катар можит да билдат его, ко на пример Ф. Лазаров, 2,3 гола даде сега му се чинит кузнет колкав талент е.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Го доживеав и тоа!
Шундо говореше над 30 секунди на еден тајм-аут, и не само тоа, конкретни совети даваше! :eek
Mирен сум си сеа. :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Butterfly^^

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Убаво вика Лазаров, нема штедење така само повеќе се умориа вчера со Чиле, сега даваат се од себе, а не се толку уморни... баш добро функционираат нема нервоза на клупата се е океј. Уште едно такво полувреме и може мирно да спијат до Вторник. Треба да го стави малку и Миркуловски, многу ќе ни влезе во филм Филип Лазаров, и може сега да влезе на Nighty голманот да се учи малку :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty and Butterfly^^

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Еиии...како моите зборови да допреле до Шундо :D Ги стави и Миркуловски и голманот на Nighty кој имаше неверојатни 2 интервенции во 20 минтуи, ќе го јадевме за малку :D Ај честито нека ни е, со Исланд очекувам да изиграме најдобро до сега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Добро бевме првото полувреме, а второво многу грешки бе. Значи не памтам јас натпревар наш да минал мирно. Мора инфаркти да доживувам и преживувам тука :D
Лазаров ко без рачина ми беше на некои моменти, топката од раце му бегаше ама ајде се извади со голчињата шо ги даде. А и Мојсо исто многу грешки имаше. Стојанче денес не се покажа во најдобро светло. Големо БРАВО за Манасков.

Ај да видиме сега шо не’ чека во вторник со Исланд. (worried)