Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
НЕ! -.-Митревски е иднината, нека се кали на вакви првенства. :)

Иднина страв и трепет на 27 години дебитант, но за жал тоа е, инаку во Металург е трет голман! Тој нема брането во клубот цела година, а сега па за репрезентација го зимаме. Нека го земе, ама нека отиде со 3 голмани, што правиме ако се повреди едниот? Цело првенство со еден голман ќе тераме. А Диви во квалификациите бранеше цело време Борко беше суспендиран, ако не ви текнува, а сеа нашиот „стратег„ го остави дома, наверојатно од лични причини да му е*ам.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Иднина страв и трепет на 27 години дебитант, но за жал тоа е, инаку во Металург е трет голман! Тој нема брането во клубот цела година, а сега па за репрезентација го зимаме. Нека го земе, ама нека отиде со 3 голмани, што правиме ако се повреди едниот? Цело првенство со еден голман ќе тераме. А Диви во квалификациите бранеше цело време Борко беше суспендиран, ако не ви текнува, а сеа нашиот „стратег„ го остави дома, наверојатно од лични причини да му е*ам.

Митревски годинава брани за Металург и во ЛШ, и во балканската лига, секогаш кога ќе се укаже прилика.
На пример, во ЛШ против Санкт Петерсбург имаше блескава партија. :)
Во балканската лига бранеше на дербито против Вардар ПРО...
Ова се само примери, не зборувам дека САМО на овие бранеше. :)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Митревски годинава брани за Металург и во ЛШ, и во балканската лига, секогаш кога ќе се укаже прилика.
На пример, во ЛШ против Санкт Петерсбург имаше блескава партија. :)
Во балканската лига бранеше на дербито против Вардар ПРО...
Ова се само примери, не зборувам дека САМО на овие бранеше. :)

Тогаш на него ќе чекаме против Русија ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Го доживеав и тоа!
Шундо говореше над 30 секунди на еден тајм-аут, и не само тоа, конкретни совети даваше! :eek
Mирен сум си сеа. :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Butterfly^^

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Убаво вика Лазаров, нема штедење така само повеќе се умориа вчера со Чиле, сега даваат се од себе, а не се толку уморни... баш добро функционираат нема нервоза на клупата се е океј. Уште едно такво полувреме и може мирно да спијат до Вторник. Треба да го стави малку и Миркуловски, многу ќе ни влезе во филм Филип Лазаров, и може сега да влезе на Nighty голманот да се учи малку :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty and Butterfly^^

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Еиии...како моите зборови да допреле до Шундо :D Ги стави и Миркуловски и голманот на Nighty кој имаше неверојатни 2 интервенции во 20 минтуи, ќе го јадевме за малку :D Ај честито нека ни е, со Исланд очекувам да изиграме најдобро до сега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Добро бевме првото полувреме, а второво многу грешки бе. Значи не памтам јас натпревар наш да минал мирно. Мора инфаркти да доживувам и преживувам тука :D
Лазаров ко без рачина ми беше на некои моменти, топката од раце му бегаше ама ајде се извади со голчињата шо ги даде. А и Мојсо исто многу грешки имаше. Стојанче денес не се покажа во најдобро светло. Големо БРАВО за Манасков.

Ај да видиме сега шо не’ чека во вторник со Исланд. (worried)