Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
28
Битола
Имаме супер играчи и репрезентација, Шундо на моменти зафркава по малку али шта чеш. Само не беше во ред она што ги зафркнаа со чартер летот, дечките се отепаа од пат 20 часа и беа преуморени. (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
НЕ! -.-Митревски е иднината, нека се кали на вакви првенства. :)
ако си проверил годините друже, не е ниту тој многу млад. Требало одамна да се кали на првенства, а сега на свои 27 години да биде во одлична форма, ама тоа е, што е. Други ги вртат конците за тоа кој да игра, а кој да седи дома. :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
ако си проверил годините друже, не е ниту тој многу млад. Требало одамна да се кали на првенства, а сега на свои 27 години да биде во одлична форма, ама тоа е, што е. Други ги вртат конците за тоа кој да игра, а кој да седи дома. :)

Ги проверив, но според мене, идеални години за голманската позиција се 30+, токму затоа и реков вака... Ете, Диви годинава ќе има 36 години, а како што гледаш, го бараме... Но според мене, тој, освен што знае по некоја негова „дивјачка“ (а случајна) интервенција да направи, е повеќе за „дигање“ морал со тоа неговото однесување. :giggle
А Митревски има барем уште 8 години бранење во него, тоа се четири светски првенства. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Конечно нешто паметно од Шундо. Темелков бре, кој Златко Мојсоски кој бакрачи.|-(
Митревски јас го мислев за помлад, максимум 22,23 му давав тој да ти имал 27 години. Добар е, ама се гледат дека му фалит искуство.

За другиот Мојсо, да се разбудит од зимскиот сон, на моменти ко аматер ми делуваше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
1,1 коефициент за Македонија што значи треба да победиме со некои 6 гола разлика според кладилниците,они ретко грешат:eek

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Вчера за наша победа беше 1,01, па сеа ти види. xD
Знам затоа и сакав да ставам против нас,не ми текна на хендикеп само,претпоставувам дека сега ќе биде пореално зашто опипале каква ни е формата

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Има некоја информација некаде кој ќе игра денес или има само нагаѓања од страна на фановите? :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Има некоја информација некаде кој ќе игра денес или има само нагаѓања од страна на фановите? :)
Ристовски и Митревски, како и Манасков, Стоилов, Кире Лазаров, Јоноски, Ангеловски, Миркуловски, Велко Маркоски, Темелков, Никола Марковски, Наумче Мојсовски, Димовски, Георгиевски, Филип Лазаров и Левов
Oд екипа.мк сајт : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp