Епа затоа Игорче го ставија да ги коментира потешките натпревариЏабе вие се расправате, не се криви играчите, до коментаторот е.....
Игорче носит среќа, додуша не изгубивме ама јас сум сигурна ако тој коментират инаква ќе е играта.
Епа затоа Игорче го ставија да ги коментира потешките натпревариЏабе вие се расправате, не се криви играчите, до коментаторот е.....
Игорче носит среќа, додуша не изгубивме ама јас сум сигурна ако тој коментират инаква ќе е играта.
до тоа ќе еЏабе вие се расправате, не се криви играчите, до коментаторот е.....
Доволна е темава за целото првенство.Данска си ги плеска овие од Катар, ај и ние утре да ги изнаплескаме едно убаво. За утре едно сакам, само да не биде играта убедливо лоша како оваа денеска.
Иначе, што одлучивте ќе отвараме посебна тема за секој натпревар на Македонија или..?
Доволна е темава за целото првенство.
Ќире , Ќире , Ќире ... Па не е само Ќире бе!Ни го научија веќе сите и сеа сите фластер му играат.Покрај Ќире има уште 5 други играчи на теренот (без голманот) кои треба да го дадат својот максимум.Не може се да чека на Ќире.Така не не бидуваИзјава на Кире Лазаров: Катар е многу подобар од Чиле
Вика дека су побрзи и поагресивни у одбрану, значи ке биде заебано еј, ке глеамо интересан натпревар кој ке биде од големо значење за нас, натпревар кој ке ни ги отфори врата за пласман у следеќу фазу
Абе Кире, не галами мноо : ) Дај ги мимимум 8 гола
Ке ги газимо бе ја викам