Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Џабе вие се расправате, не се криви играчите, до коментаторот е.....
Игорче носит среќа, додуша не изгубивме ама јас сум сигурна ако тој коментират инаква ќе е играта.(wasntme)
Епа затоа Игорче го ставија да ги коментира потешките натпревари :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
  • Ми се допаѓа
Реакции: warr and МиГ 21

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Не знам стварно што толку сте напнале погоре, и двајцата сте во право, ја кажувате реалната ситуација, само Knife попесимистички ја гледа реалноста за разлика од embrace.
Според мене овоа утакмица едвај тепавме, ама битно бодовите се кај нас. :igra
Ги сметав Исланд за послаби противници и имав надежи за 3то место, но после играта што ја покажаа против Русите, чисто се сомневам дека ќе поминеме лесно со нив. Утре со Катар би требало да е поедноставно, а за понатаму можеме само палци да стискаме за да не налетаме во осмина на таа пуста Франција. (:|

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and МиГ 21

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Данска си ги плеска овие од Катар, ај и ние утре да ги изнаплескаме едно убаво. За утре едно сакам, само да не биде играта убедливо лоша како оваа денеска.

Иначе, што одлучивте ќе отвараме посебна тема за секој натпревар на Македонија или..?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Данска си ги плеска овие од Катар, ај и ние утре да ги изнаплескаме едно убаво. За утре едно сакам, само да не биде играта убедливо лоша како оваа денеска.

Иначе, што одлучивте ќе отвараме посебна тема за секој натпревар на Македонија или..?
Доволна е темава за целото првенство. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ДОста направени грешки и неискористени шанси.Имаше право бобо :DКе се нервирам бре...секој натпревар им е така...
Овој па Шундо кој нуб -.-

„Коа ќе излезеш сам пред гол, шутни!“
- Ѕвонко Шундовски.

Бисер до бисер .

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Изјава на Кире Лазаров: Катар е многу подобар од Чиле
Вика дека су побрзи и поагресивни у одбрану, значи ке биде заебано еј, ке глеамо интересан натпревар кој ке биде од големо значење за нас, натпревар кој ке ни ги отфори врата за пласман у следеќу фазу
Абе Кире, не галами мноо : ) Дај ги мимимум 8 гола
Ке ги газимо бе ја викам

Butterfly^^

Истакнат Член
7 јануари 2013
239
271
373
Изјава на Кире Лазаров: Катар е многу подобар од Чиле
Вика дека су побрзи и поагресивни у одбрану, значи ке биде заебано еј, ке глеамо интересан натпревар кој ке биде од големо значење за нас, натпревар кој ке ни ги отфори врата за пласман у следеќу фазу
Абе Кире, не галами мноо : ) Дај ги мимимум 8 гола
Ке ги газимо бе ја викам
Ќире , Ќире , Ќире ... Па не е само Ќире бе!Ни го научија веќе сите и сеа сите фластер му играат.Покрај Ќире има уште 5 други играчи на теренот (без голманот) кои треба да го дадат својот максимум.Не може се да чека на Ќире.Така не не бидува :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Днска ке игра Темелков, Мојсофски на трибине
Шеснаес за днска: Ристовски и Митревски, како и Манасков, Стоилов, Кире Лазаров, Јоноски, Ангеловски, Миркуловски, Велко Маркоски, Темелков, Никола Марковски, Наумче Мојсовски, Димовски, Георгиевски, Филип Лазаров и Левов.
Искрено фали ми Диви !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Butterfly^^