Кое е вашето хоби?

I love you

Полноправен Член
12 јануари 2015
29
17
8
21
Јас во слободно време седам пред компјутер на интернет, играм игри, играм одбојка фудбал.
Сум по спортот.
А исто така и пеам, на плоштад пеев сега пред 3 недели од Каролина две лири
 
  • Like
Реакции: 4FUN, Prashina and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,499
14,412
1,683
во светот на бајките