Кое е вашето хоби?

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
Да не купуваш монети да ти продадам? :D
зависи колку се ретки и која година се...
не мислам да купувам динари кои се извадени од употреба...
мислам на монети кои имаат вредност повеќе од 100 евра :kafe
нешто како што се монетите сиракуза ги има само 7 во светот и плус сите се различни...такви монети барам :D