Па јас повеќе се дружам со луѓе од надвор од Скопје и покул и попаметни и посе, поинтересни ми се и кога зборат... Никогаш не сум кажала на некој абе сељак од провинција си, и на факс се дружев со луѓе од сегде само од Скопје не, и ни беа најголемите фраери на факс Па ти од Куманово ќе стигнеш побрзо у центар отколку некој од Драчево или одкај мене од Ченто на пример И он е поголем од сељак од тебе, абе можам глава да дадам, да се кладам, дека ти си ми најбоље човек од каде и да си и скопјаниве гадни можат само вода да ти носат бе луд Провинцијалка можам да и кажам на некоја спонзоруша шо ми дошла тука во Скопје демек на факс, а она цело време уствари се труди да си фати кељав батка од Драчево (Скопјанец е битно) со БеЕмВе и викендичка на Водно, да се одмара за викенди, пошо ќе и здосади од толку берење кромид секој денСеди оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...
..."Aбе остај ги шо ти е, не се замарај се се тоа провинцијаши"
Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ако не смо од Скопје , не смо паднале од Марс !
бај Д Веј офф топик малку, ама мајка ми сака да те запознае бе љубоооооФ нездраФаааа