Испукајте се

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Седи оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...
..."Aбе остај ги шо ти е, не се замарај се се тоа провинцијаши"

Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ако не смо од Скопје , не смо паднале од Марс !
Па јас повеќе се дружам со луѓе од надвор од Скопје и покул и попаметни и посе, поинтересни ми се и кога зборат... Никогаш не сум кажала на некој абе сељак од провинција си, и на факс се дружев со луѓе од сегде само од Скопје не, и ни беа најголемите фраери на факс ;) Па ти од Куманово ќе стигнеш побрзо у центар отколку некој од Драчево или одкај мене од Ченто на пример :D И он е поголем од сељак од тебе, абе можам глава да дадам, да се кладам, дека ти си ми најбоље човек од каде и да си и скопјаниве гадни можат само вода да ти носат бе луд :cool: Провинцијалка можам да и кажам на некоја спонзоруша шо ми дошла тука во Скопје демек на факс, а она цело време уствари се труди да си фати кељав батка од Драчево (Скопјанец е битно) со БеЕмВе и викендичка на Водно, да се одмара за викенди, пошо ќе и здосади од толку берење кромид секој ден :eek:
бај Д Веј офф топик малку, ама мајка ми сака да те запознае бе љубоооооФ нездраФаааа :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Oh god how much I hate him... It is simply impossible to describe.... I don't need this... I really don't, especially right now. But we either have to make it, or break it forever. This can't go on like so for much longer. There's a storm coming and I have no shelter...

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
абееееееее ни свадба ќе се виде ни ништо, вакви смртни случаи тоа го спречуваат ауууууу:place:place

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
198454_319323084833492_302397929_n.jpg

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
ЗА ДУШМАНИТЕ !!!!!!
ТИЕЕ НЕКА ЖИВЕАТ, ЈАС ПОСЛЕ НИВ ДА УМРАММ !! гробот ледина да му стани, на местото од гробот трње да му растат !

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Премногу очекувате од мене. Ми се скурчи од вас кои мислите дека сум супермен

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Lena

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Аман гонете се сите со ред море досадни луѓе ,кај заминува светов општествово , преку глава ми е се !!! не да е на нервна база , човек ке пукне уште малце .
Сакам одмооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооорррррррр пивоооооо цигара на раааааат и никој да не ми зборува

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Да бидам културен :)
Поздрав до лажните пријатели, едноставно немам што да ви порачам освем ГОНЕТЕ СЕ У 3 ПИЗДУ МАТЕРИНУ!
Поздрав до тие што ми завидуваат, едноставно ме прават популарен, но кога ке размислам, и без вас ке грее сонцето(дип не ги збира да ги начукаш од кај што излегле)
Едноставно за сите што ми завидуваат и ми мислат се црно за мене, сето тоа ЦРНИЛО НА ГЛАВА ДА ИМ ПАДНЕ!

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Добро бе како да објаснам дека не ми е гајле за ништоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо...неможам да се замарам јас за туѓи фикс идеи..шо треба да направам за луѓето да сфатат дека не ми е гајлее за глупости!!!немојте да ме напнувате повеќе бре,аман! немојте да ми го ебавате денот ве молам,значи на колена клечам и ве моооолам!не се врти се околу вас,еднаш за секогаш би требало да го сфатите тоа...и бај д веј ич к*р не ме боли за тоа шо зборувате постојано,демек тоа ќе смени нешто?ма нее бре,уште сте истите давежи!!