Испукајте се

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
ќе пукнаааааааааааам,ми се иде еден ќотек и се да доведам под контрола,неможе веќе вака
аман бееее-прости прости
кај шуто таму и боде,ама ако некогаш можеби и ќе се сврте оваа:place

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
не ме лажи ма болна си
неможам 24 часа да те пазам
не прави така јади нешто,не само бомбони
:placeќе те истепам жими се
урична киселина 3900 лелеееееееееее
мајке ми сега ке ме видиш ти мене,убаво

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Амори кучкооооооооооооооооо! ТИ најде да ми кажуваш дали дипломите, сертификатите и признанијата ми се купени со пари? И дека одам секаде бидејќи мајка ми е професорка во училиштето? Добро ма, знам дека јадеш “слатки“ за сите, ама остај ме мене на мира, зашо како што ми е од се преку глава и од сите тие проблеми, ќе ти ја пукнам една па има со скршена вилица и без заби да одиш! Ти шо мислиш, ја само уживам? Е не свињо една. Ја време немам ни да седнам а камоли да се расправам со некоја како тебе, потпросечно интелигентна. Ако си ти таа шо требаше да оди, зошто не се пријави? ЗОШТО НЕ ПОБЕДИ? Затоа што тестот ми го дале? Најискрено, јас ни не учев. Мајка ми ниту не знаеше дека ќе има тестирање. Да не ме потсетеа, ја немаше ни да отидев. Ама бадијала.... Глупава си, проста си и неупотреблива... Кхм... Употреблива си уствари. Само на начин кој е корисен за зголемување на наталитетот во државата. Море Бог да брани и да чува од такви будали како што си ти. В понеделник ја ќе се пресметам со тебе и со тие твоите гласноговорници. Ќе ми јадете вие г**на позади грб затоа што не сум била на часови? Па добро бе, да ви титнам мамата. Кој трчаше бе да го среди хорот и да зборува со директорот, бидејќи бевме оставени без професор кој ќе не надгледува (не дека немаше, ама исто како ни да не бил) ? Јас бев? Да, јас. Ти кај беше? У ходник се пушташе на се живо шо е машко и шо може да мрда! И немој веќе да ти текне да ми се спротивставиш зашто навистина ќе си го добиеш она што го заслужуваш. И мене ќе ме казнат, ама и ти скршена ќе одиш. Јас сама ќе те скршам, никој друг не ми треба. Штом фотелјата дома можам да ја дигнам, тебе ќе те смачкам. Толку сега.​

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Седи оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...
..."Aбе остај ги шо ти е, не се замарај се се тоа провинцијаши"

Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ако не смо од Скопје , не смо паднале од Марс !

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Седи оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...

Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ама многу ми се изнервира....немој толку, такви сељаци ко него има на секој чекор...не се нервирај...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

Многу пати сакав да отворам слична тема на таа...за ова сега што го зборуваш но знам дека нема долго да опстои и ке фрчат навреди...
А јас сум ГОРДА ШТО СУМ ПРОВИНЦИЈАЛКА...Се лутаат што ги навредуваат,а сакаат да упатуваат ПРВИ навреди...Мислејки дека ние сме,кхм љубоморни на нив...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and monika88

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ќе тибам мамицата! Писни уште нешто и ќе видиш. Како што ми е скратен фитилот ќе експлодирам во секој момент. А јас ќе бидам навидум камен ладна за тоа време....

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mad

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Ебати племето твое затупено , да можам да те потфатам од една страна со една коприва и по тоа фацата штрак штрак ке видиш како ке сменисш одма мислење и како ке ти се отвори умот магично, ебати глупио абе ццццц ми иде да се акнам од цименто и да не те гледам повеке од шо си глуп ко трактор

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
За се сум си сама крива, не викам, не.... Сакам вака, да си изчезнам :mad
Ама и брат ми е копиле гадно, сероња, смрдле! Ќе краде од сестра, за да му го даде тоа нешто на човекот шо моментално сестра муго мрази од дното на душата, на еден гад гадосан, шо нема струја дома, живее у темница, нема бољер, живее заедно со кучето и тоа уште погнасно од него, смрди кај него дома КОРНЕ. на свеќи со зејтин праени седи, штеди, не плаќа струја за да одгледува после марихуана на струја... за греотка!!! И брат ми падна на тоа ниво да се дружи со него и да му ја пуни главата со глупости, и да ми го дрпне упаљачот OCB и да му го даде на него, епа браво бе брат, алал да ти е ;) После се што ти дадов во животов, после се во што ти имам помогнато, уште од деца, кога те бранев од сите пошто си беше п***а у душа, и си остана, кога ти цртав по ликовно секоја недела по 2 пати, кога ти пишував домашни математика и ти ги кажував тестовите, кога те криев од мама и тато за се и сешто во животов, и кога бевме деца и сега, кога почна да се дружиш со лоши фаци и правеше глупости секој ден а јас те криев, кога ти дадов и клуч од станот на поверење пошо си ми брат...И уште колку има, ама ај.... Неможам да се замарам, сам си знаеш дали треба да ми правиш муабет или не!