Испукајте се

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Или ќе успеам и ќе бидам еден од најдобрите во тоа што го умеам, или ќе се самоуништам!!! Златна средина нема, не сакам, и не сум научен да ја прифатам!!!
Макијавели, можеш таа твојата мисла да си ја набуташ... знаеш каде!!! Со неа луѓе успеваат, но и луѓе пропаѓаат!

...

Ах бе... но силно сум уверен дека јас ќе бидам од тие првите, што успеваат... само треба трпение, напорна работа и челични нерви...
Напорна работа и тоа како има периодов.
Но вдахни ми малку трпение.
Дај ми челични нерви.

Целта ги оправдува средствата.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Да ти е:cenzuraм нацијата! Е:cenzuraи провинцијалците, е:cenzuraе ! Дошле од некое си затуцано село ни козата не знае да се врати назад после пасење! Да ти се пос ам во сакатиот дијалект, научи барем да збориш, дебил нецивилизиран веќе кога се решаваш да креваш 2 згради во воздух со ретардирано хистерично смеење во 2ипол наутро! Се собрале сељачански говеда, се начукале и се дерат ко неизживеани 13 годишни дечишта. Е:cenzuraе п:cenzuraките, одете молзите и орајте нива, сељачана...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Saladin

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Добро бе жено...Не ме замарај ВО РЕД?Не си ми ти мене мајка да ми го повишуваш тонот мене дали ти е јасно?
Оди во твојата кука си кажувај во мојата не :gjavolКај гледам да погодам се лошо правам бе?
Мрш...МРШ да не те гледам...и воопшто не жалам за она што ти го кажав.Ти не заслужуваш јас да те наречам тетко...
Да ти тииииииииит и нацијата...Свашта пизда рага.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Мрш калаштуро...се осеќав глупо за твоите страсти што не си можела да ги сопреш ко да си тијнеџерка....соземи се.Мојот инстикт не ме лажел очигледно.Мразам кога ми пренесуваат директен пренос што си праела и кај си била.И таа почит што ја имав спрема тебе веќе ја неам.Одјеби.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Да не живееш со стар човек...Тоа ти е прости прости најпрости срања на свет (envy)абе каков почит бре еееееееееј...Каков а?
Мрш те да не ве гледам неблагодарни ГЛУПИ СУШТЕСТВА.|-(На глава ке ти се качат...Заради вас ми ги нема ни мачките...
ПУКНЕТЕ БРЕ ЕЈ ЕДНАШ...ПУКНЕТЕ.:mad

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Од денешен гледан аспект,некои луге и сами жалат што не биле абортирани,мада за жива глава не признаваат :D
.....уффф,ама ми олесна ова испукувањето,сега сум раат :sreken