Испукајте се

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не е можно воа мене да ми се дешава :mad:mad:mad Значи еден ден не може да ми помине без нервози :mad Зошто сум толкав голем баксуз?Зошто не можам ништо да направам како што требе?Зошто зошто зошто зошто?!И твоите да ти солат памет,постојано ти дрдорат како нема да успеиш,те демотивират,те мразат ии се најлошо ти посакуват :mad Колку повеќе си ги запознавам роднините,толку повеќе си ги сакам пријателите :place Не можам повеќе да издржам,зошто едноставно не можам да бидам среќен?Зошто среќата бега од мене?Што сум згрешил толку што сум казнуван постојано на ваков начин?Се за едни глупи луѓе,те омаловажуват а ти треба да се правиш фин :mad летото ми го расипате бре еј :mad:mad:banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and the.boy

Keepitreal

Полноправен Член
3 мај 2013
78
38
18
Ми треба оваа тема како хероин на наркоман :pusi

Би ги плукал во сурат сите мамини деца. Оние кои сега возат БМВ и МЕРЦЕДЕС низ град и се во мафија филм... Кога јас ги живеев оние срања, кој они ги гледаја во филм беа на топло и дома. Денес коа јас тајно сум моќен и поштован, они се шетат као градот да е нивни. Алооо, ве знам ! Млечни сте батина.. Кога се калеше челикот ја трпев. Затоа 5 ПОДОЛУ !!

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
ми се смачи од то секогаш јас да бидам крива за се!!:mad секогаш јас сум таја лошата, таја на која не му е ништо важно освен себе! А уствари никој не гледа јас се грижам за нив дури и поќе од мене, никој не ме разбира мене како ми е, не му е гајле како јас се осеќам, шо сакам да кажам. :( Шо и да кажам не сум во право, а не ме ни слушат како шо треба се си сфаќат како нив му одговара.Е не можам поќе сум преку глава ми е од се! не можам поќе да издржам, незнам ни како...:place

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Држи си ги рацете настрана, или ќе ја видиш таа страна од мене која не си ја видела досега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Кој ми га пријави коментар у чат муабети за цензуру, цел живот баниран и игнориран да си остане

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Мори Гаргамел, ниедна сметка досега не ми останала неизрамнета, нема оваа да биде првата. (punch)

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Да му се плукнам на човек кој лаже, кој нема сила да ти каже в лице тоа што мисли, кој има илјада изговори , а ти додека сконташ што сакал да ти објасни правиш будала од себе. Што маж беше, ако на една жена не може да и ја каже вистината со зборови?
А не дај Боже да треба да се бори за неа. Извини , без навреда , ти си лига, бљак. Изгубено време и една лекција. Благодарам

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Не сум гневна веке никому....дури и самата себе веке не си се лутам....ме плаши мојата рамнодушност....Жено.....отвори ги очите!!!

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ма да ти е:cenzuraм вечерта,да ти е:cenzuraм,полоша и да сакаше не можеше да биде.
Се надевам дека викендов далеку од сите ќе ми ги наполни барем половина батериите.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
ТРИ ЕБАНИ СААТИ ЗА ЕДНО МУТАВО, РЕТАРДИРАНО СРАЊЕ СИ ИСТРОШИВ! ТРИ!
СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕАМ НА СОПСТВЕНАТА ГЛУПОЌА.
ЕДНА ЧВАРКА КО ЗА МЕДАЉ, ВЕ МОЛАМ.
НЕК СЕ ГОНИ У ТРИСТА ПИЗДЕ МАТЕРИНЕ! :mad