Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ke mi pukne srcevo, no ako mozebi taka ke izlezes od nego. Ne me bolat tvoite postapki tuku me bolat moite ocekuvanja. Poleka no sigurno ke te resham pa makar mrtva bila zasekogas.
Ти се јавуваат од банка стигнале картичките. Одиш, фино лепо ти ги поништуваат старите, ти даваат да ги активираш новите - и оп, пиновите не се валидни. И чекаш едно 6-7 дена за нов пин, за да ти кажат дека ги помешале, оа банкоматот ти ја собрал картичката и ќе ти ја врататт за 3 дена. Па идете у !!!
Да да, кога другите ќе посерат, слободно пратете ми мене мејл во 22:52 да го средам нештото до 23:30, нема проблем, јас на закачалка висам и само чекам да ми пишете, ебаве тоа неспособните.
Една од работите која најмногу ме нервира е кога некој после милион години ќе се сети и ќе ме побара оти му треба услуга. Тие луѓе кои ме бараат од корист, нокогаш нема да можам да ги разберам. Никогаш не се јавиле да прашаат за мене, може и сум умрел во меѓувреме. Ама затоа знаат да се јават кога им гори под нозете. Најверојатно ме бараат оти знаат дека нема да ги оставам на цедило.